Home Heren Wandelschoenen


Ecco Heren wandelschoenen

Ecco wandelschoenen heren

Ben je op zoek naar de perfecte heren wandelschoenen, pas dan eens de Ecco wandelschoenen voor heren. Zodra je deze schoenen aantrekt, voel je direct het comfort en de stevigheid van de schoenen. De wandelschoenen van Ecco zijn voorzien van een contrefort, dit is een versteviging aan de achterzijde van de schoen. Deze versteviging ondersteunt de achtervoet en houdt de hiel op zijn plaats. Daarnaast zorgt deze achterinzet ervoor dat de schoen niet makkelijk kan indeuken. Daarnaast zijn de Ecco wandelschoenen voor heren voorzien van een stevige profielzool, waardoor je tijdens het wandelen veel grip krijgt.
 

Ecco wandelschoenen heren GORE-TEX

Naast het comfort is een groot voordeel aan Ecco wandelschoenen voor heren de GORE-TEX technologie. Deze technologie is perfect voor de actieve buitenmens. Houd jij van wandelen in de natuur, vakanties in de bossen en heuvelachtige gebieden ontdekken? Jouw beste vrienden zijn dan een perfect paar wandelschoenen om je avontuurlijke stappen mee te zetten. Met deze herenschoenen houden je voeten en jijzelf een prachtige wandeling langer vol. Het voordeel aan schoenen van Ecco voorzien van GORE-TEX is dat je schoenen waterdicht, winddicht en ademend zijn. GORE-TEX is een membraan in het materiaal dat hiervoor zorgt. Om deze kwaliteit te blijven behouden, is het belangrijk de schoenen goed te onderhouden. Zorg er daarom voor dat je wandelschoenen extra beschermd zijn tegen water door bijvoorbeeld onze Collonil Carbon Pro spray te gebruiken.

Ecco wandelschoenen heren kopen

Ben jij ook fan van Ecco wandelschoenen voor heren en wil je ze kopen? Dan kan dat op onze webshop, of in één van onze winkels. Hier is een groot aanbod comfort schoenen en sandalen van Ecco te koop. 

