Home Heren Wandelschoenen

Wandelschoenen heren

Het is buiten het perfecte weer en het zonnetje vraagt om aandacht. Dus heren, het is tijd om je wandelschoenen aan te trekken en de wereld te verkennen. Heb jij nog geen wandelschoenen in huis? Bij Ziengs kun je nu snel je nieuwe boots scoren, in ons assortiment hebben we bijvoorbeeld Ecco wandelschoenen en Timberland herenschoenen.

Lage heren wandelschoenen 

Wanneer moet je nou kiezen voor lage wandelschoenen? Als je op plekken gaat wandelen waar het erg warm is en waar er weinig vocht is, zijn lage wandelschoenen erg geschikt. Deze schoenen zijn namelijk luchtiger dan hoge wandelschoenen en zijn perfect voor het bewandelen van vlakke paden, bij Ziengs zijn de Ecco wandelsandalen tevens erg populaire lage wandelschoenen.

Waterdichte wandelschoenen voor heren

Als je in natte gebieden of door sneeuw gaat lopen, is het handig dat je waterdichte wandelschoenen gaat aantrekken. Een goede keuze kunnen de Panama Jack herenschoenen zijn, deze schoenen zijn volledig gemaakt van leer en bieden je gegarandeerd extra ondersteuning. Ga je de deur uit en hou je niet echt van een kletspoot? Shop dan nu je waterdichte wandelschoenen bij Ziengs!

Hoge heren wandelschoenen 

De hoge wandelschoenen zorgen voor extra ondersteuning en bescherming bij je enkels, ideaal voor ongelijke vlaktes. Daarnaast zal je met hoge wandelschoenen geen zand, steentjes of water in je schoenen krijgen! Met deze veterboots trotseer je alle weersomstandigheden.

Wandelschoenen heren aanbieding

Bij Ziengs hebben we regelmatig wandelschoenen voor heren in de aanbieding, wil je precies weten wanneer dit is? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij brengen je op de hoogte, als het dan zover is, ben jij een van de eerste die profiteert van de aanbieding van wandelschoenen voor heren!

