Home Heren Veterschoenen


Floris van Bommel Veterschoenen

Floris van Bommel veterschoenen

Bij Ziengs vind je een ruime collectie mooie en tijdloze Floris van Bommel veterschoenen. Zoek je nog een paar nette schoenen voor op kantoor of heb je binnenkort een feestje op de planning staan? Dan zijn er tussen de ruim 50 veterschoenen vast en zeker schoenen te vinden die passen bij jouw stijl. Wist je dat het familiebedrijf Van Bommel al sinds 1734 schoenen produceert? Bij de productie van Floris van Bommel veterschoenen wordt alleen gebruik gemaakt van de allerbeste materialen.

Floris van Bommel veterschoenen blauw

Alleen al in de kleur blauw hebben we 14 verschillende modellen Floris van Bommel veterschoenen. Van effen blauw tot krokodillenprint. Floris van Bommel houdt de trends goed in de gaten, zo vind je veel gedurfde en unieke ontwerpen in de collectie. De tijd dat nette veterschoenen alleen onder een pak gedragen werden is voorbij. Zo staan blauwe of cognackleurige Floris van Bommel veterschoenen ook erg goed onder een donkerblauwe jeans.   

Floris van Bommel veterschoenen sale

Nieuwe schoenen zijn duur genoeg, goed nieuws dus dat er altijd veel Floris van Bommel veterschoenen in de sale te vinden zijn! Wanneer je ze vandaag voor 22:30 bestelt ontvang je ze bovendien morgen al in huis. Mochten je nieuwe schoenen onverhoopt niet bevallen dan is ruilen of retourneren geen probleem. Neem snel een kijkje in de sale collectie en ontdek welke Floris van Bommel veterschoenen bij jou favoriet zijn!

