Home

/

producten

Heren veterschoenen

211producten

Veterschoenen voor heren bij Ziengs

De meeste heren hebben wel een paar veterschoenen in hun kast staan. Dat is niet gek, er zijn namelijk allerlei soorten veterschoenen. Je hebt natuurlijk sneakers, maar ook nette herenschoenen of veterboots voor op het werk of om te dragen naar een chic feestje. Wist je dat de eerste gevonden veterschoen dateert uit 3500 v.Chr.? Het was een erg eenvoudige leren schoen met leren veters die veel leek op een pantoffel. Tegenwoordig is er veel veranderd in het productieproces, waardoor veterschoenen voor heren er niet alleen erg mooi uitzien maar ook comfortabel lopen. Bij Ziengs vind je meer dan 370 soorten, voor elke smaak en gelegenheid!   

Veterschoenen heren cognac

Een van de meest populaire kleuren in ons assortiment veterschoenen voor heren is cognac. Deze kleur oogt erg stijlvol en staat zowel mooi onder een net pak als onder een casual jeans. Ecco heeft veel sportieve cognackleurige veterschoenen. Deze schoenen hebben een erg comfortabel, en soms uitneembaar, voetbed. Zoek je schoenen voor op kantoor? Kijk dan eens bij de veterschoenen voor heren van het merk Bugatti in de kleur cognac.      

Nette veterschoenen heren

Naast de kleur cognac hebben we bij Ziengs ook nette veterschoenen voor heren in andere kleuren. Denk bijvoorbeeld aan zwart of donkerblauw. Ook leuk is het om onder je basic outfit een opvallende schoen te dragen, een echte eyecatcher! Zo hebben we nette schoenen ook in het rood of met een hippe slangenprint. Is dit nog iets te gedurfd voor je? Combineer je nette veterschoenen voor heren dan eens met sokken in een leuk printje!    

Hoge veterschoenen heren

Onze hoge veterschoenen voor mannen zijn ideaal voor heren die gaan voor een stoere look. Deze boots, bijvoorbeeld van Panama Jack, zijn stevige schoenen die perfect zijn voor een boswandeling of een casual look. Deze schoenen houden je voeten warm en droog. Dankzij de mooie natuurlijke kleuren combineer je ze makkelijk met je favoriete outfits. Wist je trouwens dat je bij Ziengs ook hele leuke veterboots voor jongens kan vinden?    

Sportieve veterschoenen heren

Tegenwoordig kan je als man niet meer zonder een paar sportieve heren veterschoenen. Sneakers, gympen of nette herenschoenen met een sportief randje; bij Ziengs vind je het allemaal! Sportieve veterschoenen kan je makkelijk combineren en bij veel gelegenheden dragen. Denk bijvoorbeeld aan je werk, school of gewoon in je vrije tijd natuurlijk. Voor heren die houden van makkelijk, maar wel stijlvol voor de dag willen komen, hebben we schoenen die zowel onder een pak als onder een jeans gedragen kunnen worden. Kijk voor deze nette én sportieve heren veterschoenen bijvoorbeeld bij onze collectie Invinci en Timberland.        

Zwarte veterschoenen heren

Schoenen maken de man, en dat geldt al helemaal voor zwarte veterschoenen voor heren. Deze schoenen maken je outfit helemaal af, staan stijlvol en je kan ze het hele jaar door dragen. Kan je niet kiezen uit ons ruime aanbod? Dan komt het goed uit dat retourneren bij Ziengs gratis is. Sla dus snel je slag en ontvang morgen al jouw favoriete zwarte veterschoenen voor heren!