Home

/

producten

Heren veterboots

52producten

Veterboots voor heren

Stevige schoenen voor heren noemen we ook wel veterboots. Wandelen in het bos, buiten spelen met de kinderen of een weekje weg voor het werk? Heren veterboots zijn dé schoenen voor de avontuurlijke man. De laarzen komen steeds weer terug in de modewereld, bijvoorbeeld bij de Fashion Week in Parijs. De veterboots voor mannen stralen een stoere en krachtige of kalmere en casual look uit en zijn goed te combineren met verschillende kledingstijlen. Niet alleen geven de veterboots voor heren je outfit een stoere look, ook zorgen ze voor stevigheid rondom je enkels waardoor je uren kan wandelen. Bij Ziengs vind je veel verschillende heren schoenen veterboots in de collectie.

Stoere, gevoerde heren veterboots

De stoere veterboots voor heren kan je bij ons in verschillende merken vinden. Bijvoorbeeld van Timberland of Panama Jack. Naast dat de herenschoenen comfortabel lopen, zien de veterboots er ook nog eens stoer uit. Voor in de winter zijn er ook gevoerde veterboots voor heren. Deze schoenen hebben een warme voering waardoor je zeker geen last krijgt van koude voeten. Daarnaast zorgen ze niet alleen voor warmte, maar voelen ze ook nog eens zacht aan. Met deze gevoerde veterboots kun je door weer en wind! 

Nette veterboots voor heren

Heb je een verjaardag of een bruiloft, dan heb je nette schoenen nodig. Je zal dan niet snel aan veterboots denken, maar er zijn ook nette veterboots voor heren. In de collectie van bijvoorbeeld Floris van Bommel zitten genoeg nette veterboots voor heren waarmee je genoeg complimenten zult onvangen. Een stoere jeans met een nonchalante sweater of een casual chino met een net overhemd, deze nette veterboots passen overal bij! Nog leuker is dat we veel verschillende kleuren in ons assortiment hebben. Hierdoor kan je eindeloos combineren voor de perfecte look. Toch liever een lager model? Neem dan vooral een kijkje tussen alle nette veterschoenen

Ga jij voor veterboots met of zonder rits?

Bij de veterboots heb je ook nog keuze uit wat voor type boots je koopt. Kies jij voor veterboots met rits voor heren of ga je liever voor veterboots zonder rits? Een rits zorgt ervoor dat je ze gemakkelijk aan kan trekken: even snel boodschappen doen of de hond uitlaten? Kies voor veterboots met rits voor heren! Toch liever veterboots zonder rits? Voor beide keuzes zijn er genoeg in het assortiment. Een goed alternatief voor schoenen met een rits zijn Chelsea boots. Door de elastieke inzetten trek je de schoenen zeer gemakkelijk aan en uit. Neem snel een kijkje, want als je vandaag bij ons bestelt, dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Daarnaast betaal je in Nederland ook geen verzendkosten bij een bestelling vanaf € 39,99.