Home

/

producten

Timberland heren

43producten

Timberland heren

Timberland is een merk dat vele verschillende heren aanspreekt. De schoenen zijn voorzien van een stevige profielzool en waterafstotend leer, waardoor ze zeer geschikt zijn voor de avontuurlijke man, die graag een sterk paar schoenen meeneemt op reis of aandoet tijdens een lange wandeling. Daarnaast zijn de Timberland boots icoon geworden voor het genre hiphop en R&B. De schoenen werden gedragen door vele grote artiesten zoals de Amerikaanse rappers The Notorious B.I.G. en Tupac Shakur. Ook komen de Timberland schoenen voor heren ieder jaar terug in het straatbeeld. Vele bekende bloggers en artiesten worden ieder jaar, bijvoorbeeld op het hippe festival Coachella, gespot met Timberland schoenen in allerlei kleuren.

Timberland heren schoenen

De bekende Timberland boots zijn al jaren lang niet meer de enige Timberland heren schoenen in de collectie. Inmiddels zijn er naast de boots ook een heleboel andere herenschoenen ontworpen, zoals stoere veterschoenen en sneakers. De meest voorkomende kleuren zijn de natuurlijke kleuren cognac, zwart, groen en beige. Door het brede aanbod zijn er Timberlands voor ieder moment en ieder seizoen:
- de avontuurlijke schoenen voor in de buitenlucht;
- de hogere boots die ook warmte geven rond de enkels in de herfst en winter;
- de sportieve lagere schoenen, ideaal voor in de lente en zomer.

Timberland sneakers heren

Populair in de collectie Timberland sneakers voor heren zijn de Timberland Adventure Cupsole sneakers. Deze zool van deze Timberland sneakers bestaat uit één geheel en wordt aan het bovenste gedeelte van de schoen genaaid. Daardoor biedt de Cupsole steun en bescherming tijdens het lopen. Benieuwd welke sneakers onze schoenenwinkel nog meer te bieden heeft? Bekijk dan gauw onze hele collectie online!

Timberland heren kopen

Helemaal overtuigd en wil jij ook Timberland schoenen voor heren kopen? Bij Ziengs bestel je super gemakkelijk en betaal je geen verzendkosten. Ga je toch liever in een van ons 80 winkels de Timberland schoenen bekijken? Kijk dan op onze winkelpagina en vind gemakkelijk een winkel bij jou in de buurt.