Home

/

producten

Heren sneakers wit

134producten

Witte heren sneakers staan casual en netjes tegelijk!

Op zoek naar een schoen die altijd passend en tijdloos is? Ga voor een paar witte sneakers voor heren. Of je nu een jeans, chino of korte broek draagt, nette witte sneakers kunnen altijd. Ze kleden jouw outfit stijlvol af. Wist je dat je witte heren sneakers heel goed netjes kan kleden? Denk bijvoorbeeld aan sneakers in de kleur wit onder een pak voor naar je werk. Of heren die witte stijlvolle sneakers op een bruiloft dragen. Zo ben jij niet alleen klaar met een stijlvolle casual smart outfit, maar kan jij op de bruiloft ook nog eventjes wat danspasjes wagen. Een win-win situatie dus. Met witte nette sneakers kom jij gegarandeerd goed voor de dag! Liever geen sneaker? Ga dan voor een standaard nette schoen, instapper of loafer. Ga je meer voor een witte casual sneaker look? Ga dan voor een wat stoerder en speelser model met een dikke zool. Sneakers met hoge zolen zijn dé trend van dit moment, dus een eyecather aan je voet heb je gegarandeerd.

Shop hoge witte sneakers met een dikke zool

Trend alert! Witte hoge sneakers voor heren zijn helemaal terug van weggeweest. In tegenstelling tot de standaard witte lage sneakers, is het hogere model sneakers helemaal terug in de mode. Witte hoge sneakers zijn zowel in de zomer als in de winter erg goed te combineren. Je kent ze misschien wel, de ‘dad sneakers’ uit de jaren 90. Dit waren de sneakers voor heren in de kleur wit met een dikke zool. De dikke zool voor heren geeft een speelse uitstraling, en wat helemaal heerlijk is; het voelt alsof je op wolkjes loopt. De dikke witte zolen van de schoenen veren lekker mee met je voet waardoor jij het liefst in deze schoenen wilt wonen. New Balance is een merk die heel goed op deze trend aansluit. Vind je de witte hoge sneakers te gedurft? Ga dan voor witte halfhoge sneakers, zo weet je zeker dat je altijd goed zit. Zowel voor een nette outfit als een casual outfit.

Kies de mooiste witte heren sneakers uit een uniek aanbod bij Ziengs

Jong, oud, trendy of juist comfortabel, wat je ook zoekt, bij Ziengs is het geen probleem. Bij Ziengs hebben we een uitgebreid aanbod aan witte mooie sneakers voor heren. Je hebt de keuze uit dikke, hippe sneakers voor in de winter of juist luchtige sneakers in de kleur wit voor de zomer. Wat je activiteit of stijl ook is, bij Ziengs vind je alleen de mooiste witte heren sneakers van dit moment. Kwalitatief altijd een goede schoen tegen een scherpe prijs. Liever een andere kleur of materiaal? Filter de categorie sneakers op bijvoorbeeld zwart of materiaal leer en je vindt hele mooie sneakers in jouw favoriete kleur!