Home

/

producten

PME Legend heren sneakers

46producten

PME Legend Lockplate sneakers

Ben jij op zoek naar mooie en stijlvolle vetersneakers van Pall Mall? Ga dan voor de PME legend Lockplate sneakers. Deze luxe tijdloze schoenen kan je dragen onder elke outfit. De PME legend Lockplate sneakers hebben een uitneembaar voetbed en hebben mooie verschillende stoffen en kleuren. De perfecte schoen voor een uitje naar de stad, bioscoop, verjaardag of die toffe stedentrip.

Meer weten over het merk PME? There we go! Het merk PME was ooit ontworpen voor Amerikaanse piloten. Daardoor zijn de PME Legend Lockplate sneakers sterk en comfortabel tegelijk. Deze schoenen zullen je beschermen tijdens zware weersomstandigheden. Want hey, de Amerikaanse piloten van vroeger moesten natuurlijk wel beschermd worden tegen storm en wind. PME heeft dit doorgezet naar de schoenen van nu, wat maakt dat deze schoenen nog steeds een stoere en robuuste uitstraling hebben. Als je het ons vraagt dé perfecte herenschoen.

PME Legend Dornierer sneakers

Op zoek naar een sportieve en luchtige schoen voor de warmere dagen? Ga dan voor de PME Legend Dornierer sneaker. De sneakers zijn gemaakt van luchtige materialen en zijn daarom perfect voor de zomerse dagen. Je voeten blijven lekker koel en toch loop jij op een stevige schoen van sterk materiaal – wat wil je nog meer? De binnenkant is gemaakt van textiel wat je voeten lekker luchtig zal houden. Ook zijn de PME Legend Dornierer sneakers voorzien van een voetbed van memoryfoam, dit zorgt voor optimaal comfort. Heb je liever een andere soort zomerse sneaker? Ga dan voor een paar witte leren sneakers. Dit kan je onder elke outfit dragen. Bekijk de witte sneaker collectie van Ziengs hier.

PME Legend Skytank sneakers

Waar je ook naartoe gaat, de PME Legend Skytank sneakers kunnen altijd. Of je nu een chino, een korte broek of een spijkerbroek draagt, deze sneakers matchen gegarandeerd. Een stijlvolle en tijdloze look heb je met de PME Legend Skytank sneakers gegarandeerd. De schoenen zijn gemaakt van leer en synthetische materialen. Ze hebben een uitneembaar voetbed gemaakt van memoryfoam. De sneakers hebben dikke witte zolen wat zorgt voor een speelse en toch stoere uitstraling. Benieuwd naar meer van dit soort schoenen? Bekijk dan ook eens onze sportieve collectie van Puma sneakers voor heren. 

PME Legend Carior sneakers

Op zoek naar hippe lichtgewicht sneakers? Ga voor de PME Legend Carior sneakers. Met deze sneaker ben jij helemaal ready voor welke gelegenheid dan ook. De sneakers zijn van imitatieleer en vormen de absolute basis voor jouw schoenencollectie. Waarom? Omdat je ze onder elke outfit kan dragen, wel zo handig. Ook deze sneakers hebben een uitneembaar voetbed van memoryfoam. De schoenen geven een stevig gevoel aan je voet door de goede zool en kwalitatieve materialen.