Floris van Bommel Heren sneakers

Floris van Bommel sneakers

Nadat Van Bommel jaren lang nettere schoenen produceerde, startten zij in 1996 met het (sub)merk Floris van Bommel, waaronder de sneakers werden uitgebracht. De Van Bommel familie wilde graag het assortiment uitbreiden met sportieve schoenen. Er kwam steeds meer vraag naar gympen op de markt en daar wilde Frans van Bommel, de toenmalige eigenaar, graag wat mee doen. Hij gaf het merk de naam ‘Floris van Bommel’, vernoemd naar zijn middelste zoon. Hij koos voor zijn naam omdat hij vond dat dit lekker in de mond lag. Floris moest toen hij een dagje bij zijn ouders thuis was wat handtekeningen op een papiertje schrijven en zo werd ook het logo van het merk geboren. Floris van Bommel werd later niet alleen het gezicht van het schoenenmerk, hij bedacht ook allerlei creatieve ontwerpen met unieke, bijzondere details voor sneakers en nette schoenen.

Floris van Bommel sneakers heren

Floris van Bommel sneakers voor heren zijn net zo populair en bekend als de nette schoenen van Floris van Bommel. Beide type schoenen van Floris van Bommel, de nette schoenen en de herensneakers, maar bijvoorbeeld ook de Floris van Bommel veterboots, hebben speciale details, zoals een inzet of zool met een opvallende kleur of een speels slangenhuidmotief. De Floris van Bommel sneakers voor heren zijn in ieder geval niet saai!

Floris van Bommel sneakers kopen

Ga jij Floris van Bommel sneakers kopen, dan weet je dat je een aankoop doet waar je heel lang mee kan doen. Floris van Bommel schoenen worden namelijk van de beste leersoorten gemaakt, die zorgvuldig worden uitgekozen; de sneakers en andere schoenen gaan daardoor erg lang mee.

Tip: wil jij jouw Floris van Bommel sneakers beschermen tegen water en vlekken? Spray ze dan in met de Carbon Pro spray. Het voordeel aan deze schoenverzorging is dat het op ieder materiaal gebruikt kan worden, dus ook op al jouw andere schoenen!

Floris van Bommel sneakers kan je voordelig bij Ziengs kopen: bekijk de SALE categorie voor de mooie prijsjes en houd onze nieuwsbrief in de gaten voor nieuw toegevoegde artikelen!

