Home

/

producten

Ecco heren sneakers

Ecco sneakers heren

Ecco sneakers voor heren staan bekend om comfort, zo zijn er veel sneakers met een flexibele, schokabsorberende lichte zool en ademend materiaal. Dat de focus van Ecco op kwaliteit en comfort ligt, betekent niet dat er geen aandacht wordt geschonken aan het uiterlijk van de sportieve schoenen. Zo zijn er een heleboel stoere herensneakers ontworpen, die meedoen met de laatste trends.

Ecco sneakers heren blauw

Wil je graag sneakers kopen in een ander kleurtje, ga dan voor de Ecco sneakers voor heren in het blauw. Enorm leuk om af te wisselen met bijvoorbeeld je zwarte, grijze of bruine schoenen en goed te combineren met heel veel verschillende broeken. De Ecco herensneakers in het blauw passen bijvoorbeeld goed bij een jeans of een zwarte, grijze, bruine of witte broek. Dit zijn de perfecte herenschoenen die je bij vrijetijdskleding, of als stoere twist onder een pak kunt dragen.

Ecco sneakers heren wit

Schoenen die iedere zomer weer goed staan, zijn de Ecco sneakers voor heren in de kleur wit. Witte sneakers zijn ontzettend hip en staan erg leuk onder een lange, maar ook onder een korte broek. De witte kleur geeft een fris gevoel en is daarom perfect voor de lente en zomer. Ook zien we dat witte sneakers steeds vaker gedragen worden in de herfst en winter. Wil jij jouw Ecco sneakers voor heren weer wat witter maken? Hebben ze bijvoorbeeld een gele waas gekregen door de zon? Breng dan de Sneaker White schoenverzorging aan, waarmee je jouw verkleurde of vuil geworden witte schoenen weer helemaal opfrist. Deze schoenverzorging is geschikt voor leer, suède, nubuck, textiel, canvas en witte rubberen zolen.

Tip: heb jij met jouw witte canvas of leren schoenen in de modder gestaan? Gebruik dan ossengalzeep om ze weer wit te krijgen. Borstel eerst de opgedroogde modder van je schoenen af en verwijder de overige vlekken met ossengalzeep en een vochtige doek en je schoenen stralen weer als nieuw!

Ecco sneakers heren zwart

Binnen het aanbod van Ecco sneakers voor heren is zwart een groot onderdeel van de collectie. Hierin heb je keuze uit verschillende soorten sneakers: van de casual schoenen met een sportief uiterlijk, tot de schoenen die daadwerkelijk tijdens het sporten gedragen worden. De Ecco herensneakers in het zwart zijn naast heel hip, ook nog eens comfortabel!

Ecco sneakers kopen

Wil jij Ecco sneakers kopen? Bekijk dan de grote collectie sneakers bij Ziengs. In onze schoenenwinkel vind je een groot aanbod van verschillende Ecco sneakers, waaronder de Ecco Wayfly, Ecco Biom en diverse Ecco Soft sneakers. Ben je benieuwd naar het aanbod herensneakers van alle merken, bekijk dan snel de pagina.