Home

/

producten

Heren slippers

89producten

Slippers voor heren zijn elke zomer weer een musthave

Als je het hebt over heren slippers denken veel mensen aan teenslippers of badslippers. Maar wist je dat de Romeinen vroeger slippers droegen met een bandje tussen de tweede en derde teen? En dat de Grieken juist de variant droegen met een bandje tussen de eerste en tweede teen, zoals wij dat nu ook doen? Vandaag de dag zijn er nog steeds ontzettend veel verschillende soorten heren slippers, te vinden in ons ruime assortiment! Herenslippers komen elke zomer weer van pas, net als damesslippers. Of je nu door de stad gaat wandelen of naar het zwembad gaat: mannenslippers komen altijd van pas. Herenslippers vind je bij Ziengs in verschillende modellen. Van teenslippers tot meer geklede mannenslippers en mooie sandalen. Voor iedereen kan je wel een paar fijne slippers voor heren vinden. Welke herenslippers kies jij? Shop vandaag nog bij Ziengs!

Zomervakantie? Shop dan jouw badslippers voor heren 

Sommige heren vinden het niet fijn een bandje tussen de tenen te hebben, dan zijn badslippers vaak geschikter dan teenslippers. Badslippers hebben een brede voetband en zijn vaak ook verkrijgbaar met klittenband! Badslippers voor heren zijn ideaal om te gebruiken bij het douchen na het sporten, naar het zwembad of naar het strand. Hou je van sportieve badslippers? Ga dan voor heren badslippers van Nike en je weet zeker dat je een goede keuze maakt. Jij hoeft je geen zorgen te maken over water en vuil op je nieuwe badslippers, want kwalitatieve badslippers voor heren zijn water- en vuilbestendig

Teenslippers voor heren. Yes please!

In de zomer zijn ze er weer in overvloed, met het mooie weer kom je ze overal tegen: de teenslippers voor heren. Een populair merk dat je heel vaak tegenkomt is Ipanema, met dat Braziliaanse vlaggetje. Altijd al willen hebben? Bij Ziengs kan je verschillende teenslippers voor heren van Ipanema vinden. Dus stap functioneel en stijlvol de zomer in met onze heren teenslippers, het maakt niet uit welk merk je kiest. Onze heren teenslippers zijn functioneel en van goede kwaliteit. Of je nu naar het strand gaat of lekker rondloopt in de stad, onze mannen teenslippers zorgen ervoor dat je er goed uitziet en comfortabel loopt. Onze teenslippers voor heren zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, van casual tot trendy. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu jouw favoriete paar en laat je voeten genieten van het zomerse gevoel! Welke heren teenslippers kies jij deze zomer?

Kwalitatieve en fijne heren slippers met voetbed

Heren slippers met een fijn voetbed! Dat is waar we blij van worden in de zomer. Comfortabele slippers waar je goed op kan lopen zijn orthopedische slippers voor heren, bijvoorbeeld die van Birkenstock. Als je deze fijne orthopedische heren slippers een tijdje hebt ingelopen, zijn ze helemaal naar de pasvorm van je voeten gevormd. Daarnaast zorgt een zacht laagje suède op het leren voetbed voor een zacht effect. In ons assortiment kan je ook fijne heren slippers met voetbed van andere merken vinden, onder andere Rieker en Panama Jack. Tegenwoordig weten we dat comfort super belangrijk is, daarom kiezen steeds meer mannen voor fijne heren slippers met voetbed. Zo kan je veel langer op jouw slippers lopen en hoef jij je geen zorgen te maken over zere voeten op je vakantie. Wel zo fijn! Shop vandaag nog bij Ziengs en we versturen je bestelling vandaag nog naar je op.