Birkenstock sandalen heren

In de loop der jaren zijn de Birkenstock sandalen voor heren ook erg populair geworden. Mannen hebben meestal de behoefte aan sandalen die lekker lopen en stevig om je voeten zitten, daarnaast zijn de heren tegenwoordig ook erg modebewust en lopen ze er graag fashionable bij.

De Birkenstock sandalen en slippers zijn hier erg geschikt voor en bieden zelfs extra steun aan je ruggengraat. Ben je op vakantie en ga je op stedentrip? De Birkenstock sandalen voor heren zijn ideaal  bij warme temperaturen en het lopen van lange afstanden.

Birkenstock sandalen heren milano

De Birkenstock sandalen heren Milano zijn een van de sandalen die je online bij Ziengs kan vinden. Deze sandalen hebben een hele fijne zool gemaakt van rubber, op het voetbed is een zacht laagje suède aangebracht wat een super comfortabel effect heeft. Op een gegeven moment voelt het alsof je op veertjes loopt!

In het begin zal je moeten wennen aan de sandalen, je kunt ze dan iets strakker om de voet vast zetten door middel van verstelbare riempjes. Na een tijdje zijn de sandalen dan helemaal naar je voeten gevormd en kan je niet meer zonder! Vind je het lastig om het perfecte paar heren sandalen te vinden? Dan raden we je aan eens te kijken naar de zwarte Birkenstock sandalen Milano voor heren!

Birkenstock sandalen heren kopen

Bij Ziengs kan je verschillende sandalen en slippers van Birkenstock voor heren kopen. Als je de perfecte heren sandalen gevonden hebt, geeft Ziengs je de volgende tip:

Let goed op de breedte van het model, deze kan je terugvinden op het voetbed. Hier is een voetje afgebeeld dat de breedte van de sandalen of heren slippers aan geeft. Als het voetje niet is ingekleurd vallen de sandalen en slippers normaal, bij een ingekleurd voetje vallen de sandalen en slippers smaller. Houd dit in gedachten als je bij Ziengs je Birkenstock sandalen voor heren wil kopen!

