Home

/

producten

Heren sandalen

Sandalen voor heren

In de zomer dragen veel heren sandalen, maar waar komt de sandaal eigenlijk vandaan? De sandaal is ongeveer het oudste soort schoeisel ooit, in de tijd van de Farao’s in Egypte droeg men sandalen gemaakt van papyrus. Ook in de Klassieke Oudheid wilden de rijkere mensen graag hun sandalen laten zien, want schoeisel was volgens hen het duurste onderdeel van de outfit. Tegenwoordig worden er nog veel heren sandalen en slippers gedragen, bijvoorbeeld de Ecco sandalen heren of die van Teva. Lange wegen bewandelen of bezig in de tuin? Deze sandalen voor heren zijn voorzien van een stevige zool met veel grip en dus ideaal voor je dagelijkse activiteiten. Wanneer je veel stevigheid zoekt kan je ook gaan voor het merk Teva, deze sandalen zal jij gegarandeerd uren op kunnen wandelen. 

Hippe heren sandalen bij Ziengs

Hippe sandalen voor heren zijn de perfecte keuze voor een comfortabele en casual zomerse look. Hippe heren sandalen zijn lichtgewicht en ademend, waardoor ze ideaal zijn voor warme dagen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, waaronder slip-ons en verstelbare modellen met gespen of klittenband. Combineer je hippe heren sandalen met een korte broek en een T-shirt voor een casual look, of draag ze met een polo-shirt en chino's voor een nettere uitstraling. Bij Ziengs kan je verschillende hippe sandalen voor heren vinden, bijvoorbeeld uit het ruime assortiment van Birkenstock. De Birkenstock heren sandalen zijn comfortabel en natuurlijk ook heel trendy. Wanneer je deze sandalen een tijdje draagt, vormen ze helemaal naar je voeten.

Fijne wandelsandalen voor heren

Op warme dagen is het altijd fijn om wandelsandalen voor heren te dragen, hier heb je bijvoorbeeld de keuze tussen open- of gesloten wandelsandalen. Open wandelsandalen hebben maar een paar riempjes waarmee je de sandaal aan de voeten vast kan zetten. Gesloten wandelsandalen lijken iets meer op een gewone schoen en bieden meer bescherming, aan de andere kant ventileren ze wel stukken minder dan de open sandalen. Daarnaast kun je sandalen kopen van verschillende materialen, zoals leer, nubuck en textiel. Dan heb je altijd nog de discussie of je sokken moet dragen bij sandalen, vaak zegt men dat dit niet zo hoort. Maar als je sokken draagt bij wandelsandalen voor heren, voorkom je misschien wel blaren en verminder je de wrijving! Onze tip: ga voor Teva’s. Deze lopen heerlijk en zijn tegenwoordig ook helemaal hip. 

Sport en outdoor sandalen heren

Sport sandalen voor heren hebben vaak een erg fijn en comfortabel voetbed, waardoor je soepel en snel kan bewegen. Omdat je bij het sporten toch vaak flexibele oefeningen moet doen, is de buitenkant van sportsandalen ook gemaakt van soepel leer wat ook nog eens de stabiliteit bevordert. Met de sport sandalen voor heren krijgen je voeten genoeg frisse lucht en kun je de dag na een lange wandeling er weer zonder problemen tegen aan! Onze outdoor sandalen zijn ideaal voor intensieve of langdurige activiteiten die je buiten doet. Outdoor sandalen voor heren zijn  ontworpen voor actieve buitenactiviteiten, zoals wandelen, trekken en kamperen. Ze zijn robuust, duurzaam en bieden veel ondersteuning aan de voet. Deze heren outdoor sandalen zijn vaak voorzien van een geprofileerde zool, verstelbare riemen en een beschermende teenkap om de voet te beschermen tegen stoten en stenen. Combineer ze met een wandelbroek en een T-shirt voor een functionele outdoor look.

Zomer sandalen heren

Zomer sandalen voor heren zijn de perfecte keuze voor elke man. Elke zomer komen ze weer goed van pas. Ze zijn lichtgewicht en ademend wat nou net perfect is voor een warme zomerdag. Of je nu een stuk gaat wandelen over de boulevard, de stad of een hike gaat doen: een paar zomer sandalen is iets wat je altijd in je schoenenkast moet hebben liggen. Een paar goede heren zomer sandalen zijn dan ook elk jaar een absolute musthave. We hebben bij Ziengs verschillende soorten en modellen in ons assortiment. Van casual tot chique. Neem maar eens een kijkje tussen ons sandalen assortiment. Er zit vast wel een perfect paar heren zomer sandalen voor je bij.