Home

/

producten

Heren pantoffels

Pantoffels voor heren

Op zoek naar de perfecte heren pantoffel? Bekijk de Ziengs collectie dan eens. We hebben een groot aanbod mannen sloffen in allerlei soorten en maten. Of je nu brede of smalle voeten hebt, of iets zoekt voor de winter of zomer. Bij Ziengs hebben we heel veel keuze! Trendy mannen shoppen bij ons niet alleen stoere boots, hippe sneakers en sandalen maar juist ook fijne heren pantoffels. Want niet alleen buitenshuis willen we goede schoenen, ook binnenshuis is dit natuurlijk heel fijn. Heren sloffen zijn niet voor niets zo ontzettend populair. Denk maar eens aan het gemak en comfort van heren huissloffen - je zet ze bij de voordeur neer en trekt ze aan binnen in huis. Op deze manier heb je altijd een beetje extra ondersteuning om je voet en voelen je voeten lekker warm aan. Ook loop je makkelijk met deze heren pantoffels even naar de auto, naar de schuur of breng je het afval weg. Zo blijven je voeten droog en hoef je dus niet steeds je schoenen aan en uit te doen. Pantoffels voor mannen die veel verkocht worden zijn instappers. Naast extra ondersteuning en comfort zie je er ook nog eens netjes uit in huis met deze variant. Wel zo handig als je onverwachts bezoek krijgt of open moet doen voor een pakketje.

Warme heren pantoffels

Bij Ziengs vind je heerlijk warme pantoffels voor heren. Thuis van een zware en lange werkdag? Doe heerlijk je schoenen uit en pak die fijne heren winter pantoffels. Perfect voor de koude dagen. Tijdens de koude winterdagen zijn onze schoenen van buiten nat en vies - deze wil je dan natuurlijk niet aantrekken in huis. Zet daarom je warme heren sloffen bij de deur en je bent klaar om je avond thuis verder voort te zetten. In ons assortiment vind je onder andere gevoerde heren sloffen die liefdevol met de hand zijn gemaakt. Duurzaamheid en kwaliteit staan voorop! Dus je warme heren pantoffels gaan gegarandeerd jaren mee. Echt warme voeten? Kijk eens naar de merken Rohde en Tofvel. Zet ze in de zomer in de kast en pak ze volgend jaar gewoon weer. Ga je voor stoere pantoffels, voor Spaanse sloffen of juist voor een paar luxe heren pantoffels? Tussen de 75 modellen zit vast een paar dat perfect bij jouw wensen past!

Luxe en hippe heren pantoffels

Luxe heren pantoffels zijn pantoffels die met veel liefde zijn gemaakt. Mooie en duurzame materialen zijn gebruikt om je hippe heren pantoffels zo lang mogelijk mee te laten gaan. Wel zo fijn dat je ze elk jaar weer uit de kast kan pakken en ze nog steeds even mooi zijn als het jaar ervoor! Met luxe heren pantoffels zie je er niet alleen buitenshuis trendy uit, maar ben je ook in huis een goed geklede man! Schoenen voor in huis zijn tegenwoordig namelijk niet meer lomp en ouderwets, er zijn hippe heren sloffen in overvloed! Denk aan mooie instappers van hoogwaardig leer of ga tijdens de koude dagen voor een instapper met warm schapenwol. Een merk om eens naar te kijken zijn de leuke heren sloffen van Warmbat. Een mooi en duurzaam merk met een fijne pasvorm. Je voeten blijven door de duurzame materialen warm en ze krijgen tegelijkertijd de mogelijkheid om te ademen. Een leuke cadeautip om te geven zijn hippe heren pantoffels van Ziengs. Met dit cadeau zit je - zeker tijdens de winterdagen - helemaal goed! 

Instap- of dichte pantoffels voor heren

Instap heren pantoffels zijn al jaren het aller populairste model als we het hebben over herenschoenen voor in huis. Zet ze bij de voordeur en je hoeft nooit meer met je vieze schoenen in huis te lopen. Overal in huis kan je gemakkelijk in- en uitstappen. En dat is toch wel het allergrootste voordeel met instap sloffen voor heren. Ook steeds populairder worden de hoge heren pantoffels. Deze geven je net even wat meer warmte rondom je voet en enkel. Heel erg fijn tijdens de koudere dagen. Dichte heren pantoffels voelen lekker warm en stevig om je voet. Je kan gaan voor hoge heren sloffen met een fluffy binnen- en buitenkant. Of je kiest voor een stuggere en hardere zool waarmee je ook even snel naar buiten zou kunnen gaan. Handig als je bijvoorbeeld even snel iets uit de tuin moet halen of het afval weg gaat brengen. Met de verharde dichte heren sloffen krijg je geen natte voeten. Welke kies jij?