Home

/

producten

Panama Jack heren

46producten

Panama Jack herenschoenen bij Ziengs

De schoenen van Panama Jack staan voor kwaliteit, duurzaamheid en comfort. De schoenen van Panama Jack voor heren zitten daardoor heerlijk, maar hebben ook nog eens een ontzettend stoere look!

Panama Jack herenschoenen

Bij Ziengs zijn er diverse Panama Jack herenschoenen te koop. Panama Jack heeft haar schoenen verdeeld in verschillende collectielijnen. Een van onze favorieten is bijvoorbeeld de Panama Jack Fedro, dit zijn stoere boots die net boven de enkel uitkomen. Deze boots hebben een voering van imitatiebont, dit houdt de voeten lekker warm en voelt zacht aan. Wil je stoere laarzen die jouw voeten warm houden in de herfst en in de winter, zodat je lekker de buitenlucht in kan gaan zonder thuis te komen met bevroren tenen? Koop dan gauw Fedro laarzen van Panama Jack!

Panama Jack heren assortiment

Uiteraard heeft Panama Jack nog meer boots in haar collectie en Ziengs heeft daarvan een heleboel mooie varianten aan haar assortiment toegevoegd! De Chelsea boots zijn de wat elegantere Panama Jack herenlaarzen, welke toch een stoer vleugje hebben door de grove profielzool. Onder de categorie boots zijn ook een aantal herenschoenen te vinden met veters, waardoor je de schoenen zo strak aan kan trekken als je zelf fijn vindt. Zit tussen deze boots nog niet precies wat jij zoekt, bekijk dan de andere merken in de heren boots categorie van Ziengs.

Panama Jack heren online kopen

Panama Jack heren, koop je gemakkelijk online. Vooral de avontuurlijke man kan goed zijn slag slaan bij de Panama Jack schoenen. De schoenen zijn door de stevigheid en het ademende leer heerlijk om een wandeling mee te maken in de bergen, of thuis in de bossen met het gezin of met de hond een rondje te lopen. Ze zijn voor vele wandelroutes te gebruiken door de extra grip van de profielzool. Naast stevige wandelschoenen heeft Panama Jack ook sandalen waar je heerlijke strandwandelingen op kan maken. En niet alleen voor heren, maar ook voor dames zijn er sandalen in het assortiment.

Panama Jack voor iedere man

Uiteraard hoeven de Panama Jack schoenen niet alleen maar gebruikt te worden als wandelschoenen. Ze maken een outfit nonchalant en stoer en zijn daardoor goed te dragen voor een casual look. De Panama Jack boots zijn robuust, maar ook basic door de natuurlijke kleuren en doordat er niet teveel ‘poespas’ op de schoenen is aangebracht. De schoenen worden al sinds 1989 gedragen door verschillende mannen en heeft in de afgelopen jaren een heleboel fans gekregen.

Panama Jack heren sale

Ontdek nu zelf waarom Panama Jack  schoenen zo in de smaak vallen en bestel jouw Panama Jack heren- (en dames- en kinderschoenen) nu direct online bij Ziengs.nl! Ook in onze sale vind je vele exemplaren van dit mooie merk. Je Panama Jack heren schoenen vandaag bestellen, betekent dat je ze morgen al in huis kan hebben. Sla dus snel je slag!

Tip: wil je met je Panama Jack schoenen ook kunnen wandelen tijdens natte, herfstige dagen? Geef je schoenen dan extra bescherming door ze in te spuiten met de Collonil Carbon Pro!