Home Heren Nette schoenen


Floris van Bommel Nette schoenen

Floris van Bommel nette schoenen

Floris van Bommel produceert al sinds 1734 nette schoenen voor mannen. Het familiebedrijf is inmiddels in handen van de negende generatie en houdt voortdurend de nieuwste trends op schoenengebied in de gaten. Of het nu voor op kantoor, een etentje of een bruiloft is, iedere man heeft behoefte aan een goed paar nette schoenen. Met keus uit meerdere kleuren en vele printjes zijn er bij Ziengs altijd wel een paar nette Floris van Bommel schoenen te vinden die bij jou passen.         

Floris van Bommel nette schoenen cognac

Op dit moment is cognac een van de populairste kleuren in de nette schoenen collectie van Floris van Bommel. Deze kleur is overal mee te combineren en oogt erg chic. Floris van Bommel maakt de veterschoenen altijd net even anders door het toevoegen van bijzondere details als contrasterende veters of een printje. Een aantal van deze printjes worden gemaakt met laserprinttechnieken, wat de Floris van Bommel schoenen direct een unieke look geeft.    

Floris van Bommel nette schoenen sale

Vergeet niet op onze sale pagina te kijken wanneer je op zoekt bent naar nette Floris van Bommel schoenen. Hier vind je de mooiste modellen met scherpe prijzen! Wist je dat je nette veterschoenen ook heel goed kan combineren met een mooie jeans of broek? Laat je sneakers dus eens thuis staan en ga voor deze stijlvolle combinatie. Voor alle nette Floris van Bommel schoenen die vandaag voor 22:30 worden besteld geldt dat je ze morgen al in huis ontvangt!

