Home Heren Nette schoenen


Nette schoenen

Nette herenschoenen

Ben je op zoek naar nette herenschoenen? Dan ben jij hier bij Ziengs op de juiste plek! In ons assortiment kan je meer dan 80 verschillende soorten nette schoenen vinden. Voor elke gelegenheid vind je wel een bijpassende schoen. Nette schoenen zijn erg verschillend, kijk maar naar het verschil tussen Chelsea boots en echte veterschoenen. Neem snel een kijkje door het hele aanbod nette herenschoenen!

Nette herenschoenen zwart

Nette herenschoenen in het zwart zijn echt overal mee te combineren. Schoenen maken namelijk vaak de gehele outfit, dat geldt zowel voor schoenen als voor sokken. Bij Ziengs kan je bijvoorbeeld zwarte herenschoenen van Ecco en Bugatti vinden. Deze leren nette schoenen gaan uiteindelijk vormen naar je voeten en dan lopen ze super comfortabel. Ga snel kijken, misschien vind je de perfecte zwarte nette herenschoenen wel heel snel!

Hoge nette herenschoenen

Naast lage herenschoenen zijn er ook hoge nette herenschoenen bij ons verkrijgbaar. We hadden het eerder al over Chelsea boots, maar ook van Floris van Bommel en Vertice kan je in ons assortiment hoge nette schoenen vinden. Deze schoenen komen tot aan de enkels en zijn lekker warm wanneer de temperatuur gaat dalen. Hoge nette herenschoenen zijn net zo goed te combineren als lage herenschoenen!

Nette schoenen mannen

Nette schoenen voor mannen zijn vaak te vinden in de kleur cognac. Van het merk Signatura kan je bij ons de mooiste cognackleurige herenschoenen vinden. Hoge schoenen, veterschoenen en schoenen met een gespsluiting kom je er allemaal tegen. Signatura is een eigen schoenenlijn van Ziengs en biedt je de mooiste nette schoenen voor heren!

Nette herenschoenen kopen

Wanneer je nette herenschoenen wil gaan kopen is het handig te kijken naar de zakelijke kleding die je veel moet dragen. Bij een zwart pak passen zwarte schoenen het beste en bij een blauw pak kan je ook best blauwe veterschoenen dragen. Nette schoenen zijn vaak duurder dan sneakers dus denk goed na welke nette herenschoenen je wilt kopen!

