Home Heren


K-Swiss Heren

K-Swiss heren

Ben jij aan het kijken naar nieuwe K-Swiss heren sneakers? Ziengs heeft nog een paar leuke weetjes voor je! K-Swiss staat net als de Björn Borg sneakers bekend om tennis en dat K-Swiss schoenen erg prettig zitten kan professioneel tennisser Gael Monfils wel beamen, de Franse topspeler ging daarom ook een samenwerking aan met K-Swiss.  Zelfs buiten de tennisbanen is  K-Swiss populair bij de heren, want ook Gossip Girl acteur Ed Westwick besloot deel te nemen aan verschillende campagnes.

K-Swiss sneakers heren

Bij Ziengs kan je verschillende K-Swiss sneakers voor heren in het assortiment vinden. Deze schoenen kenmerken zich door stijl en comfort. De trendy K-Swiss sneakers voor heren kun je onder elke outfit dragen, elke dag weer.

K-Swiss heren wit

Op zoek naar witte K-Swiss heren sneakers? Ziengs kan je daar wel bij helpen! De trendy schoenen zorgen ervoor dat je elke dag weer fris en fruitig de deur uit gaat. Kan je niet precies vinden wat je zoekt? Misschien staan tussen de andere heren sneakers wel een goed alternatief voor de witte heren schoenen van K-Swiss.

K-Swiss Donovan heren

De comfortabele K-Swiss Donovan voor heren zijn ideaal om te dragen bij je casual kledingstijl of lange dagen waar je veel moet lopen. Door de fijne pasvorm en kwaliteit sta jij stevig in je schoenen. Zijn deze sneakers iets te hoog voor je? De Australian sneakers zijn ook erg comfortabel en iets lager dan de K-Swiss Donovan voor heren.

K-Swiss heren kopen

Op zoek naar sportieve en trendy schoenen? Dan zit je goed als je de K-Swiss voor heren wil kopen. Kleding maakt de man en deze schoenen maken je kledingstijl helemaal af. Toch nog even verder kijken naar andere heren sneakers? Bij Ziengs hebben we een ruim aanbod van de Ecco heren sneakers, deze zijn net als de K-Swiss voor heren supercomfortabel en ook een goede keuze om te kopen. 

