Home

/

producten

Chelsea boots voor heren

Stijlvol en comfortabel, dat zijn Chelsea boots voor heren. Ben je nog niet zo bekend met Chelsea boots? Dan wordt dat hoog tijd! Chelsea boots zijn enkellaarsjes met een elastieken inzet aan de zijkant. Hierdoor trek je ze gemakkelijk aan en uit en geven ze stevigheid rond je enkels. De meeste Chelsea boots hebben een klein lusje aan de achterkant. Hiermee trek je deze schoenen nog gemakkelijker aan. Of je nu netjes gekleed gaat naar je werk of casual de deur uitgaat naar je vrienden, Chelsea boots voor mannen zijn onmisbaar in je schoenenkast. Al jaren lopen stijlvolle mannen op deze mooie trendy boots. En dat is niet voor niets, een mooie basic als deze maakt je outfit compleet! 

Chelsea boots voor heren met rits

Ben je fan van schoenen met een ritsje? Ga dan voor Chelsea boots voor heren met een rits! Deze boots zijn net eventjes wat minder basic dan de standaard boots en absoluut een eyecatcher. Nooit meer gedoe meer met het aan- en uittrekken van strakke schoenen. Met heren Chelsea boots met een rits ben jij in een handomdraai de deur uit. Even snel een boodschap doen of met de hond uit, het gemak van een rits is ontzettend fijn. Nooit meer veters hoeven strikken met veterboots, maar profiteren van de gemakken van een rits. Een paar gemakkelijke schoenen met een rits zijn onmisbaar in je schoenenkast. Snel aangetrokken en ook nog eens heel erg stijlvol! Voor welke boots kies jij?

Stoere hoge Chelsea boots

Bij Ziengs hebben we een grote collectie stoere Chelsea boots voor heren! De collectie Chelsea boots is ontzettend groot, omdat wij bij Ziengs helemaal fan zijn van deze schoenentrend. Neem maar eens een kijkje bij de Chelsea boots van het merk Invinci. Hoge Chelsea boots voor heren zijn makkelijk te stijlen en passen bij iedere man. Ook lopen ze ontzettend lekker door de fijne materialen. En ze kunnen ook nog eens in elk seizoen gedragen worden, wat wil je als goedgeklede man nou nog meer? In de winter zijn hoge Chelsea boots voor heren lekker warm om je enkels waardoor je niet snel koude voeten krijgt. Maar ook juist in de zomer zijn ze ontzettend leuk onder een lichte kleur chino. Klaar voor je werk, een stadswandeling of zelfs een bruiloft. Bij Ziengs zijn we fan van deze tijdloze trendy boots. Voor iedere man hebben we wel een paar in ons assortiment. Bekijk ook onze sale, hierin worden regelmatig heren Chelsea boots toegevoegd. Heb jij deze trendy boots al eens gepast?