Home

/

producten

Heren boots bij Ziengs

Ziengs heeft een ruim aanbod in heren boots. Stevige laarzen voor de stoere mannen en casual Chelsea boots voor de echte fashion man. Van donkerbruin tot lichtgrijs, de tijdloze boots zijn met veel verschillende outfits te combineren. Heren boots lopen over het algemeen tot de enkel en zijn stevig, comfortabel en lekker warm. De herenschoenen bieden de juiste bescherming en ondersteuning, bij iedere activiteit! Mannen boots worden zowel in de zomer als winter gedragen en zijn al jaren een absolute musthave in de schoenenkast van iedere stijlvolle man. Heren boots geven je outfit direct een stoere look. Bij Ziengs verkopen we kwalitatieve mannen boots die jaren mee gaan. Vandaag besteld is morgen in huis, shoppen maar!

Stoere heren boots

We hebben bij Ziengs heel wat stoere heren boots in ons assortiment. Deze schoenen zorgen voor een stoere look voor de modebewuste man. Bekijk het merk Timberland eens voor de perfecte boots. Deze stoere mannen boots zijn van stevige kwaliteit, gaan lang mee en je bent altijd verzekerd van een tijdloos model die je elk jaar weer uit de kast pakt. Met stoere heren boots gemaakt van leer of ander sterk materiaal laat de man een zelfverzekerde indruk achter. Met flinke stappen, breedgeschouderd, dapper, sterk en heldhaftig struint de stoere man met zijn boots over straat. Of het nu zomer of winter is, deze schoenen kunnen altijd. Bij Ziengs verzekeren we je van de juiste boots, zodat de heren zich zelfverzekerd voelen met stoere heren boots!

Winterboots voor heren

Ben je op zoek naar de perfecte winter boots voor heren? Bekijk dan het merk Panama Jack eens. Dit zijn hele fijne winterschoenen voor heren. Vaak zijn het fijne heren winter boots in de vorm van bijvoorbeeld laarzen met een bontje. Dit zorgt voor extra warmte en comfort! De voering van deze schoenen zijn voorzien van bont, heerlijk warm voor de lagere temperaturen. Daarnaast zijn de looks van de Panama Jack heren boots ook nog eens erg stijlvol. Voor heren winter boots, ben je bij Ziengs dus op het juiste adres! Heb je jouw favoriete paar op het oog? Bestel dan vandaag nog, want dan is de kans groot dat je je schoenen morgen al in huis hebt! Mochten je winterschoenen heren boots toch niet naar wens zijn dan is retourneren geen probleem. Uiteraard staan onze medewerkers in de winkel en bij de klantenservice klaar voor passend advies.

Heren boots met rits

Heren boots met een rits zijn helemaal in. Niet alleen vanwege de stijlvolle uitstraling maar ook door het gemak van de schoen. Nooit meer veters strikken, betekent nooit meer te laat komen op je afspraak! Met de superhandige heren boots met rits ben jij zo op je locatie. Want deze schoenen betekenen instappen en gaan! Wist je dat Chelsea boots bijvoorbeeld helemaal hip zijn? Deze zijn in heel veel leuke modellen te vinden met een rits. De Chelsea trend is overal te zien vanwege de trendy uitstraling, goede pasvorm en het is makkelijk te combineren bij iedere outfit. Van een zakelijke outfit tot aan een stoere jeans. Chelsea boots kunnen altijd. Bekijk het assortiment eens en ga voor fijne heren boots met een rits.