Boots

Heren boots

Ziengs heeft een ruim aanbod in heren boots. Stevige laarzen voor de stoere mannen en casual Chelsea boots voor de echte fashion man. Van donkerbruin tot lichtgrijs, de tijdloze boots zijn met veel verschillende outfits te combineren. Heren boots lopen over het algemeen tot de enkel en zijn stevig en comfortabel. De herenschoenen bieden de juiste bescherming en ondersteuning, bij iedere activiteit!

Heren boots zwart

Zwarte heren boots zijn ideaal om te combineren. Moet je voor het werk comfortabele en zwarte schoenen? Dan zijn de Timberland boots uiterst geschikt. De schoenen bieden de juiste ondersteuning voor de voeten en je kan er gerust de hele dag op lopen zonder pijn. Naast deze schoenen zijn er uiteraard nog veel meer zwarte heren boots in ons assortiment!

Stoere heren boots

Veel heren boots in ons assortiment zorgen voor een stoere look. Met grote laarzen gemaakt van leer laat de man een flinke indruk achter. Met flinke stappen, breedgeschouderd, dapper, sterk en heldhaftig bazuint de stoere man met zijn boots over straat. Bij Ziengs verzekeren we je van de juiste laarzen, zodat de heren zich zelfverzekerd voelen met stoere boots!

Heren boots met bont

De heren boots van Panama Jack zijn laarzen met bont, wat zorgt voor extra warmte en comfort! De voering van deze schoenen is voorzien van bont en imitatiebont, heerlijk warm voor de lagere temperaturen. Daarnaast zijn de looks van de Panama Jack heren boots ook nog eens erg stijlvol. Voor heren boots met bont, ben je bij Ziengs dus op het juiste adres!

