Home Heren


Australian Heren

HERENSCHOENEN

Tussen de herenschoenen van Ziengs vindt iedere man een perfect paar schoenen. Kies jij voor een zakelijke look? Ga dan voor nette veterschoenen van kwaliteitsleer! Ben je meer een sportief of casual type man, dan maakt Ziengs jou graag blij met één van de vele sneakers, stoere boots of laarzen!

Schoenentrends

Of je nu op zoek bent naar zakelijke schoenen, stoere boots of sportieve sneakers, Ziengs heeft het komende seizoen voor iedere man of vrouw een passend paar schoenen. De collectie is opvallend kleurrijk en uitgebreid. Suède, lak of reptielenprint, alle materialen en printjes zijn toegestaan, mits de schoenen opvallen!

Comfortabele herenschoenen

Heren willen er natuurlijk goed uitzien, maar vinden het minstens zo belangrijk dat hun kleding comfortabel zit en dat hun schoenen geschikt zijn om een hele dag op te lopen. Daar heeft Ziengs aan gedacht. Bekijk de comfortabele herenschoenen van Ziengs waaronder de heerlijk zittende sneakers, stevige boots en aangename wandelschoenen van onder andere Ecco, Van Lier, Panama Jack en Outfielder.

