HEREN SOKKEN

Heren sokken zijn tegenwoordig een belangrijk onderdeel van de outfit. Daarnaast beschermen sokken je voeten tegen kou en tegen wrijving die door schoenen wordt veroorzaakt. Sokken kunnen hierdoor pijnlijke blaren voorkomen. De eerste sokken werden gemaakt van dierenhuid en vastgebonden bij de enkels. In de 8e eeuw droegen de oude Grieken sokken gemaakt van dierenharen. De heren sokken stammen af van het Latijnse woord soccus. 

Heren sokken – Happy Socks

Populaire heren sokken bij Ziengs zijn de Happy Socks. Het merk bestaat sinds 2008 en is door twee vrienden opgestart. Door middel van creativiteit en kwaliteit wilden zij met de sokken het begrip vrolijkheid in de wereld verspreiden. Blijheid en kleur mogen gezien worden bij het Zweedse bedrijf, dat is ook niet onopgemerkt gebleven bij veel bekende mensen. Happy Socks heeft bijvoorbeeld samenwerkingen met The Beatles, Snoop Dogg, Steve Aoki en Wiz Khalifa! De heren sokken van Happy Socks doen het vooral goed in combinatie met opgerolde broekspijpen en effen sneakers.

Heren sokken laag

Voor in de zomer zijn lage heren sokken toch wel een musthave. Soms is het mooi als je de sokken niet kan zien! Daarvoor zou je ook sneakersokken kunnen dragen. Die komen niet boven de schoenen uit, zodat de sneakers nog meer shinen als dat ze al deden. Bij ons kan je lage sokken in het grijs, wit en zwart kopen. Oftewel: lage heren sokken koop je bij Ziengs, en daarmee is de kous af. 

Heren sokken kopen

Naast warmte en bescherming spelen nu ook andere dingen een rol bij het kopen van heren sokken. Stijl en comfort zijn nu ook twee belangrijke factoren als het gaat om sokken. Bij Ziengs heb je keuze uit veel verschillende kleuren, opvallend of juist tijdloos. En als je deze vandaag bestelt, dan is de kans groot dat je ze morgen al in huis hebt! Daarnaast is verzending binnen Nederland vanaf € 39,99 gratis!

