Home

/

producten

Heren riemen

HEREN RIEMEN

In ons assortiment kan je verschillende heren riemen vinden die passen bij je favoriete paar schoenen. De riem wordt ook wel eens een ceintuur genoemd en is meestal gemaakt van leer of kunststof. Vaak is er een gesp aangebracht waarmee je de riem om je middel kan sluiten. Wist je dat de mannenriem tegen de klok in gaat om het middel en de vrouwenriem met de klok mee? Bij Ziengs kan je zowel van ons eigen merk en van andere merken kiezen uit verscheidene heren riemen.         

Heren riemen Floris van Bommel 

In ons assortiment kom je ook de heren riemen van Floris van Bommel tegen. Deze riemen zijn gemaakt van leer en hebben soms dezelfde looks als de veterschoenen van het merk. Met deze riemen maak je je outfit helemaal af. Waar ze 750 jaar voor Christus alleen een knoopje in een stukje leder legde om de kleren strak te trekken, zijn de Floris van Bommel riemen uitgerust met een hoogwaardige kwaliteit. De heren riemen van Floris van Bommel zijn voorzien van een handige gesp waar je de riem gemakkelijk mee kan sluiten.   

Heren riemen Van Lier

De heren riemen van Van Lier zijn perfect voor de modebewuste man. Het merk heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de riemen zijn goed te combineren met zowel nette als casual kledingstijlen. De riemen zijn voorzien van verschillende stiksels en hebben een tijdloos en modern design. Als je de heren riemen van Van Lier vandaag bestelt, dan is de kans groot dat je ze morgen al in huis hebt.

Heren riemen kopen

Wil je checken of je de goede maat hebt wanneer je heren riemen gaat kopen? En heb je geen meetlint bij de hand? Je kan dan uitgaan van je broekmaat. Heb je bijvoorbeeld een broekmaat L, met een omtrek van 102-107, dan zou een riemmaat van 100 centimeter moeten passen. Passen jouw nieuwe heren riemen niet, dan kan je ze altijd binnen 30 dagen retourneren.