Home

/

producten

Heren

1171producten

Schoenen voor heren

Herenschoenen vind je bij Ziengs in allerlei soorten en maten, van nette schoenen tot sportieve sneakers voor mannen tot sandalen voor in de zomer. Men zegt wel eens dat schoenen de man maken, en zeg nou zelf, goede schoenen maken je outfit helemaal af. Ga voor stoere boots van Panama Jack of nette schoenen van Floris van Bommel. Bekijk nu ons ruime assortiment en kies het perfecte paar. Met Ziengs sta je sterker in je herenschoenen!

Nette herenschoenen

Wanneer draag je nette heren schoenen? Nou, heel simpel! Gewoon naar kantoor, een chic etentje of een spannende blind date waar je goed uit de verf wilt komen! Bij Ziengs heb je een ruime keuze aan nette schoenen, onder andere van het merk Van Lier. Deze schoenen zijn erg comfortabel en zijn voorzien van een uitneembaar voetbed. Schoenen van Van Lier en andere nette herenschoenen vind je online in het assortiment van Ziengs!

Suède heren schoenen

Comfortabele suède herenschoenen zijn extreem populair, maar waar komt suède eigenlijk vandaan? De naam komt van het Franse “Gants de Suede”, dat betekent Zweedse handschoenen. De binnenkant van suède is gemaakt van leer, en toont niet de opperhuid. Hierdoor is het zachter dan normaal leer, en vaak ook de reden van aankoop. Zachte schoenen zijn namelijk toch wel fijn om te dragen. Bij Ziengs kan je een heleboel suède herenschoenen vinden van bijvoorbeeld merken als Timberland, Ecco en Vertice.

Sportieve herenschoenen

Sportieve schoenen dragen de meeste mannen meestal bij een casual of frisse kledingstijl. Denk bijvoorbeeld aan een dagje naar de Efteling of een gemakkelijke zondagse outfit, comfortabel zijn de schoenen in ieder geval. Vliegensvlug de dag doorkomen en met een positief gevoel de volgende dag beginnen, dat is het effect van sportieve heren schoenen! Ben je op zoek naar sportieve herenschoenen? Onze favoriete merken van dit moment zijn: Ecco heren sneakers, Timberland heren sneakers en Skechers!

Heren sneakers

Tegenwoordig mogen sneakers niet meer ontbreken in de kledingkast van de heren. Bij Ziengs vind je een heleboel verschillende modellen van merken als Australian, Skechers en New Balance. Bij een nette pantalon of een strakke jeans, sneakers passen bijna overal wel bij. Zomer of winter? Dat maakt niks uit, sneakers worden het hele jaar door gedragen. Daarom is het nu tijd dat je in ons assortiment je favoriete paar heren sneakers gaat uitzoeken.

Veterschoenen heren

Van casual effen kleuren tot uitdagende slangen printjes, de veterschoenen van Floris van Bommel voor heren hebben het allemaal. Floris van Bommel staat garant voor stijl en exclusiviteit, heeft een perfecte pasvorm en maakt je nette outfit helemaal af. Wil je iets anders dan netjes? Bij Ziengs kan je ook veterschoenen vinden voor een wat meer trendy en nonchalante kledingstijl, bijvoorbeeld de comfortabele schoenen van Panama Jack. Deze veterschoenen voor heren zijn erg stevig en zorgen voor een robuuste en stoere uitstraling!

Herenschoenen online

Online kan je bij Ziengs kiezen uit een heleboel herenschoenen, want schoenen vormen uiteindelijk de basis van je outfit. Daarom willen we je graag helpen om het perfecte paar te vinden, door een ruime keuze in het assortiment aan te bieden! Als je je herenschoenen online bij Ziengs gaat bestellen, betaal je ook nog eens geen verzendkosten bij besteding vanaf € 39,99.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

M

25-04-2024

Zeer meedenkende verkoopster en goede prijs kwaliteit en service

Jos

25-04-2024

alles verliep zoals het werd aangegeven.

G

25-04-2024

Had op donderdag mijn bestelling gemaakt. Er werd vervolgens duidelijk aangegeven wanneer er zou worden bezorgd. Keurig op tijd zaterdags binnen.