Happy Socks

HAPPY SOCKS

Mateloos populair zijn ze, de vrolijke en opvallende Happy Socks. Dat je deze sokken overal ziet vinden wij niet raar. Want waarom zou je niet voor een kleurrijk paar sokken gaan met een toffe print in plaats van saai wit of zwart? Bij Ziengs vind je Happy Socks voor heren en dames. Ruim twintig modellen in maat 36 tot en met 46. Heb je jouw favoriet al gevonden?

Happy Socks hamburger

Knalgeel met bloemetjes of zwart met een hamburger, voor iedereen zijn er passende Happy Socks. De sokken maken je outfit helemaal af en mogen gezien worden. Draag ze daarom onder een broek met opgerolde broekspijpen of onder je nette pak of pantalon voor een vrolijke twist. Wees wel gewaarschuwd: de hamburger met friet Happy Socks kunnen leiden tot ongeplande snack attacks.         

Happy Socks mannen

Het merk Happy Socks werd in 2008 in Zweden opgericht door twee mannen. Hun missie was om blijheid te verspreiden door het vrolijk maken van alledaagse items als sokken. Daar zijn ze zeker in geslaagd want inmiddels worden de sokken in 90 landen en op elk continent verkocht. Naast vrolijk zijn alle Happy Socks voor mannen en vrouwen ook met veel aandacht ontworpen en daarom erg comfortabel.    

Happy Socks sale

Heb je een favoriete Happy Socks op het oog, neem dan ook eens een kijkje in onze sale. Net als onze dames- en herenschoenen zijn ook sokken bij ons regelmatig met korting verkrijgbaar. Wanneer je jouw sokken voor 22:30 bestelt heb je ze morgen al in huis! Ook voor de Happy Socks uit de sale geldt uiteraard dat ruilen en retourneren kosteloos is.

