Greve

Greve schoenen

Greve schoenen; nieuw in de collectie van Ziengs! Hermanus Greve begon in 1898 in Waalwijk zijn eigen schoenmakerij, waar hij met de hand schoenen maakte die perfect passen en daarnaast duurzaam, modieus en stijlvol zijn. Kenmerkend voor het merk waren de brogues en mocassins, die met de hand gemaakt werden. Inmiddels zijn er vier generaties later nog steeds familieleden van Hermanus werkzaam voor het bedrijf. Tijdens het honderdjarig jubileum heeft de schoenfabriek H. Greve zelfs een koninklijk wapen als waardering voor de bijdrage aan de gemeenschap!

Greve collectie

De schoenencollectie van Greve bij Ziengs Schoenen bestaat uit diverse herenschoenen, gemaakt van kwalitatief leder, die met veel zorg gemaakt zijn. Zo vind je bijvoorbeeld veterboots, sneakers en gespschoenen. Met deze verzorgingsproducten heb je nog jarenlang plezier van je Greve schoenen!

Greve schoenen online

Het kopen van Greve schoenen doe je eenvoudig online bij Ziengs. We streven ernaar om je de beste collectie schoenen aan te bieden, tegen de meest betaalbare prijzen. Heb je echter een vraag of ben je op zoek naar een speciaal item? Neem contact met ons op, we helpen je graag.  Kom je er zelf wel uit? Koop dan je kwalitatieve en tijdloze maar stijlvolle Greve schoenen online!

