Home

/

producten

Gioseppo

1producten

GIOSEPPO

Gioseppo is een Spaans merk dat over de hele wereld schoenen en sandalen ontwerpt, produceert en verkoopt. Wat begon als een familieproject, is nu een internationaal opererend bedrijf in meerdere landen. Gioseppo produceert op dit moment meer dan 3 miljoen schoenen, sandalen, slippers en regenlaarzen per jaar. Het begon allemaal in 1991. José Navarro werkte al jaren in de schoenenindustrie en besloot een eigen merk op te zetten. Dit moest een merk worden voor de hele familie, van jong tot oud. De huidige collectie is nog steeds geïnspireerd op dat idee.

Collectie

Een merk voor iedereen, met veel Mediterraanse invloeden. In de Ziengs collectie zie je kindersandalen terug met diverse sierbandjes. Er zijn metallic, gevlochten en leren bandjes met een vrolijke twist. De modellen zijn vaak voorzien van een klittenbandsluiting of een gesp.

Gratis verzending vanaf € 39,99

Bij Ziengs bezorgen we je Gioseppo bestelling gratis bij jou thuis vanaf € 39,99! Mocht het onverhoopt niet zijn wat je er van had verwacht, dan kun je je bestelling bij Ziengs altijd binnen 30 dagen gratis retourneren. Wanneer je vandaag bestelt, dan is de kans groot dat je morgen je nieuwe Gioseppo bestelling al in huis hebt!