Gaastra

Gaastra

Het van oorsprong Friese merk Gaastra zag al in 1996 het levenslicht. Sinds die tijd is Gaastra uitgegroeid tot een internationaal bekend merk met steeds meer fans in Europa en daarbuiten. De inspiratie voor Gaastra artikelen is zeilen en de zee. Dat betekent niet dat het merk er alleen is voor zeilers. Omdat de Gaastra collectie altijd comfortabel, sportief en tegelijkertijd stijlvol is spreekt deze veel mensen aan.

Gaastra schoenen

Grote kans dat je nog niet zo bekend bent met Gaastra schoenen. De meeste mensen kennen het merk alleen van de jassen en kleding. De Gaastra schoenencollectie is het echter zeker waard om ontdekt te worden. Mocht je denken dat hierin alleen bootschoenen te vinden zijn dan heb je het mis. Bij Ziengs vind je Gaastra sneakers, laarzen, slippers en workerboots. Workerboots zijn stoere veterboots, die je ook veel vindt bij merken als Panama Jack of Timberland.     

Gaastra schoenen heren

Alle Gaastra schoenen voor heren zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen waardoor de schoenen lang meegaan. Er wordt gebruik gemaakt van leer, zodat de schoenen lang meegaan, tegen een stootje kunnen en het materiaal zich met het dragen vormt naar jouw voeten. De Gaastra heren schoenen hebben allemaal een luxe uitstraling en een perfecte mix van functie en fashion.      

Gaastra sneakers

Mannen die op zoek zijn naar sportieve sneakers die tegelijkertijd tijdloos en klassiek ogen zijn ook aan het goede adres bij Gaastra. De sneakers van dit merk die je bij Ziengs vindt zijn goed te combineren met een casual jeans maar kunnen ook prima naar het werk gedragen worden. Gaastra sneakers hebben wat weg van de sneakers van Australian, maar ogen net iets klassieker.    

Gaastra sale

Er zijn regelmatig Gaastra schoenen in de sale te vinden dus neem daar ook zeker een kijkje als je ook enthousiast bent geworden over het merk. Ook voor schoenen uit de sale geldt dat de verzending vanaf € 39,99 gratis is. Bovendien heb je jouw nieuwe schoenen morgen al in huis wanneer je vandaag nog je bestelling plaatst. Waar wacht je nog op?    

