Ecco

ECCO 

Ecco is een groot merk in de schoenenindustrie. Sinds 1963 begon het Deense bedrijf schoenen te produceren. Door het gebruik van geavanceerde technieken en de beste materialen is Ecco in staat om uiterst comfortabele schoenen te produceren. Ecco is wereldleider in het gebruik van DIP technologie (Direct Injection Production). Bijna alle schoenen bevatten een middenzool of buitenzool gemaakt van polyurethaan, wat zacht en flexibel is en zorgt voor vering tijdens het lopen. Daarnaast heeft iedere zool een perfecte fit: de schoen is gemaakt om goed aan te sluiten op iedere voet. De comfortabele en trendy schoenen zijn heerlijk om op te lopen en daardoor ook ideaal voor lange wandelingen, een avondje stappen en staande beroepen!

Ecco Soft 1, Ecco Shape, Ecco Aspina, Ecco Babbett en meer!

Bij Ziengs Schoenen is er een groot aanbod Ecco schoenen te koop: herenschoenen en damesschoenen, sneakers en hakken en meer! Iedere collectielijn heeft verschillende kenmerken, maar alle schoenen hebben één ding gemeen: ze zijn zeer comfortabel!

GORTE-TEX®-, Hydromax®- en Receptor® technologie

Een aantal Ecco schoenen hebben verschillende kenmerken. Zo zijn er de GORE-TEX® technologie en de Hydromax® technologie, welke ervoor zorgen dat de schoenen waterdicht zijn. De Receptor® technologie zorgt voor extra comfort door het gewicht beter te verdelen tijdens het lopen.

Ecco True Indigo collectie

De Ecco True Indigo collectie is uniek doordat Ecco dezelfde technieken heeft gebruikt als bekende spijkerbroekproducenten. Elk model heeft een eigen unieke kleur en de tinten van de schoenen verschillen door het aantal keren dat de schoenen zijn gespoeld in een speciaal Indigo bad. Door de schoenen vaker te dragen verandert het uiterlijk van de schoen en krijgen de schoenen meer karakter!

Ecco COOL 2.0

De Ecco COOL 2.0 collectie combineert stijlvolle schoenen met klimaattechnologie en GORE-TEX materiaal. Hierdoor blijven de schoenen de hele dag koel en droog en kunnen ze toch ademen! De collectie bestaat uit sportieve modellen met flexibele zolen die niet misstaan onder een nette of sportieve outfit.

Gratis thuis bezorgd

Bij Ziengs bezorgen we je Ecco bestelling gratis bij jou thuis! Mocht het onverhoopt niet zijn wat je er van had verwacht, dan kun je je bestelling bij Ziengs altijd binnen 14 dagen gratis retourneren en/of ruilen. Wanneer je vandaag vóór 20:00 uur bestelt, dan heb je morgen je nieuwe Ecco bestelling al in huis!

