Home Dames Wandelschoenen


Dames wandelschoenen

Goede wandelschoenen dames

Zoek je goede dames wandelschoenen? Het juiste paar kiezen kan een hele opgave zijn. Wat draag je tijdens welke wandeling? Hoge wandelschoenen, lage wandelschoenen of toch wandelsandalen? En moeten ze waterdicht zijn of juist luchtdoorlatend? Met welke schoenen maak je de meeste kilometers? Bij Ziengs geven we je graag advies, zodat jij op elk avontuur de fijnste wandelschoenen aan je voeten hebt!

Lage wandelschoenen dames       

In onze collectie vind je hoge en lage wandelschoenen voor dames in de categorie A en A/B. Onze lage wandelschoenen horen in categorie A. Ze zijn geschikt voor dagelijks gebruik en ideaal om te dragen tijdens een wandeling in het bos of de stad. Deze lichtgewicht wandelschoenen kunnen elke seizoen weer uit de kast gepakt worden. Ontdek snel ons assortiment met lage dames wandelschoenen van topmerken als Ecco!

Hoge wandelschoenen dames

Onze hoge wandelschoenen vallen in categorie A/B en B en zijn perfect voor dames die een langere trektocht willen maken over heuvelachtig terrein. De hoogte geeft extra steun rond de enkels en de profielzolen bieden demping op een ongelijkmatige ondergrond. Met deze wandelschoenen kun je gerust een paar dagen op pad. Onze hoge dames wandelschoenen van Grisport hebben Vibram zolen voor optimale grip op verschillende typen ondergrond en bieden stabiliteit op ongelijk terrein. Hierdoor zijn ze ook geschikt voor wandelingen door de bergen.

Waterdichte wandelschoenen dames 

Wanneer je op pad gaat wil je je natuurlijk geen zorgen maken over natte, koude voeten. Om het je zo comfortabel mogelijk te maken, vind je in ons aanbod wandelschoenen ook exemplaren die waterdicht zijn. Zo zijn er Grisport modellen beschikbaar met een waterproof membraan en Ecco dames wandelschoenen met GORE-TEX. Deze schoenen zijn zowel waterbestendig als ademend. Ontdek snel het aanbod waterdichte wandelschoenen voor dames om goed voorbereid aan je volgende wandeling te beginnen.  

