Home Dames Wandelschoenen


Wandelschoenen

Wandelschoenen dames

Zoek je dames wandelschoenen? Het juiste paar kiezen kan een hele opgave zijn. Wat draag je tijdens welke wandeling? Hoge wandelschoenen, lage wandelschoenen of toch wandelsandalen? En moeten ze waterdicht zijn of juist luchtdoorlatend? Met welke schoenen maak je de meeste kilometers? Bij Ziengs geven we je graag advies, zodat jij op elk avontuur de fijnste wandelschoenen aan je voeten hebt!

Lage wandelschoenen dames       

In onze collectie vind je hoge en lage wandelschoenen voor dames in de categorie A en A/B. Onze lage wandelschoenen horen in categorie A. Ze zijn geschikt voor dagelijks gebruik en ideaal om te dragen tijdens een wandeling in het bos of de stad. Deze lichtgewichte wandelschoenen kunnen elke seizoen weer uit de kast gepakt worden. Ontdek snel ons assortiment met lage dames wandelschoenen van topmerken als Ecco!

Hoge wandelschoenen dames

Onze hoge wandelschoenen vallen in categorie A/B en zijn perfect voor dames die een langere trektocht willen maken over heuvelachtig terrein. De hoogte geeft extra steun rond de enkels en de profielzolen bieden demping op een ongelijkmatige ondergrond. Met deze wandelschoenen kun je gerust een paar dagen op pad. Onze hoge wandelschoenen van Grisport zijn ademend én waterdicht en bovendien voorzien van een antibacterieel voetbed.

Wandelschoenen dames sale

Bij Ziengs koop je het hele jaar door wandelschoenen voor dames in de sale. Kijk op onze outletpagina voor wandelschoenen uit een eerder seizoen die je voor een klein prijsje kunt aanschaffen. Wil je advies of koop je het liefst de nieuwste collectie? Dan staan wij ook in de winkel voor je klaar. Bestel je jouw wandelschoenen online voor 22:30, dan ontvang je ze morgen al in huis!

