Home

/

producten

Dames veterboots

162producten

Veterboots voor dames

Wanneer het weer tegenvalt of je behoefte hebt aan een paar stevige stappers, dan is het tijd voor veterboots voor dames. Bij Ziengs heb je keus uit genoeg keuze uit verschillende merken! Veterboots zijn, zoals de naam al aangeeft, veterschoenen met een hoge schacht. In de winter houden ze je voeten lekker warm en in de zomer staan ze erg stoer onder een rok of jurkje. In onze collectie vind je zwarte klassieke modellen en opvallende veterboots voor dames met een kleurtje of bijvoorbeeld met studs. Veterbooties zijn niet meer weg te denken uit het modebeeld en absoluut een goede keuze in je schoenencollectie. Let’s go shopping!

Hoge dames veterboots

Koop een paar van onze hoge veterboots voor dames en je hebt precies de hoge laarzen die je wilt hebben voor als je schoenen keuzestress hebt. Hoge veterboots zijn makkelijk te combineren onder elke outfit, dus het is altijd handig om een paar hiervan in huis te hebben! Ben je niet zo van de hoge modellen? Ga dan voor halfhoge dames veterboots. Denk aan stoere biker boots bijvoorbeeld. Deze zijn niet alleen in de winter leuk, maar ook in de zomer heel goed te dragen aan je blote benen. Ben je dus op zoek naar schoenen die altijd kunnen? Ga dan voor hoge veterboots of halfhoge veterboots voor dames! Een musthave voor elke vrouw als je het ons vraagt. 

­­Stoere veterboots voor dames

Stoere veterboots voor dames geven je outfit direct een stoere en catchy look. Een degelijk jurkje krijgt gelijk een hele andere uitstraling. Bij Ziengs vind je elegante exemplaren, met of zonder hak, maar ook stevige stappers met een grof profiel. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze Tamaris collectie. Veel stoere dames veterboots van dit merk hebben een zachte en warme voering waardoor ze ideaal zijn om te dragen in de winter. Ook heeft Tamaris heeft veel verschillende nettere modellen. Stoere én comfortabele veterboots voor dames zijn een musthave voor iedere vrouw! Kom maar door met die girlpower look!

Diverse veterlaarsjes voor dames

Wanneer je op zoek bent naar nettere veterlaarsjes kan je bij Ziengs ook terecht! Veterlaarsjes met een smallere neus, een laag hakje en die strakker om je enkel zitten hebben vaak een elegantere uitstraling. Hierdoor zijn deze ook goed te dragen naar werk bijvoorbeeld. Bij Ziengs vind je deze dames veterlaarsjes in verschillende kleuren en modellen. Bekijk ook eens onze veterlaarsjes en enkellaarsjes in de sale. Let wel op: in de sale geldt op=op, dus wacht niet te lang met het kopen van je favoriete paar veterlaarsjes!