Home

/

producten

Tamaris dames

TAMARIS DAMESSCHOENEN

Tamaris ontwerpt schoenen alleen voor dames en kunnen zich inmiddels specialist noemen op het gebied van innovatieve damesschoenen. Het maakt niet uit of je nu houdt van hoge hakken, stoere boots, comfortabele schoenen, luchtige sandalen of warme enkellaarsjes. Tamaris heeft zeker de schoen voor jou. Het merk is zo populair door het oog voor detail, het vertalen van trends en de verwerking van comfort details. Dit maakt Tamaris uniek in het ontwerpen van damesschoenen.

Tamaris Touch it

Veel schoenen uit de Tamaris collectie zijn ontwikkeld door middel van de Touch it technologie. Deze technologie wordt in verschillende Tamaris schoenen verwerkt, zoals laarsjes, pumps en sneakers. Dit zorgt ervoor dat het voetbed zich aanpast aan de vorm van je voet waardoor je geniet van een perfecte pasvorm en maximaal comfort.

Tamaris Heart and Sole

De collectielijn Heart & Sole is ontworpen in samenwerking met orthopedisten en zorgt ervoor dat pijnlijke voeten bij het dragen van hakken verleden tijd zijn. De speciale zolen in deze lijn ondersteunen je voeten op drie punten, daar waar je voeten de meeste druk ervaren. Met de Tamaris Heart & Sole schoenen, waaronder enkellaarsjes en pumps, is de hele dag op hakken lopen daardoor geen enkel probleem meer!

Tamaris PureRelax schoenen

Voor dames die liever op platte schoenen lopen en ook op zoek zijn naar een beetje extra comfort is er de Tamaris PureRelax collectie. De sneakers en laarsjes in deze lijn zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig leer en hebben een Relax Fit. Hierdoor zijn ze optimaal aangepast aan elke voetvorm. Ook uniek aan deze lijn is het uitneembare voetbed, waardoor alle PureRelax schoenen ruimte hebben voor inlegzolen.

Tamaris damesschoenen kopen bij Ziengs

Bij Ziengs bezorgen we je Tamaris schoenen altijd gratis bij jou thuis! Mochten de schoenen onverhoopt niet zijn wat je er van had verwacht, dan kun je je bestelling bij ons altijd gratis retourneren. Bekijk snel onze uitgebreide collectie en plaats je bestelling. Wanneer je vandaag bestelt, dan worden jouw nieuwe Tamaris damesschoenen dezelfde dag verzonden!