Home

/

producten

Tamaris sneakers dames

Tamaris sneakers voor dames

Ben je op zoek naar comfortabele sneakers? Kies dan voor Tamaris sneakers voor dames. De sneakers zijn speciaal ontwikkeld voor vrouwen en hun unieke voeten waardoor de pasvorm ideaal is. Omdat Tamaris de sneakers zelf produceert, wordt er extra aandacht besteed aan pasvorm, trend en materiaal keuze. Door deze filosofie zijn de sneakers van Tamaris in een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste merken binnen de damesschoenen branche. Naast sneakers vind je bij Ziengs ook een heleboel andere comfortabele schoenen van dit merk! Ben je dus op zoek naar kwalitatieve sneakers van Tamaris bij Ziengs? Wij hebben vele modellen en soorten, dus shoppen maar!

Tamaris dames sneakers in hoge en lage modellen

Voor welk model schoen ga jij? Ga je voor hoge sneakers van Tamaris? Dan heb jij gegarandeerd een lekker stevig gevoel om je enkels. Een hoog modelletje staat leuk onder een jeans of een broek met wijde pijpen. Kies je voor Tamaris sneakers in een laag model? Dan zit je ook gegarandeerd goed. Je kan dit leuk kleden onder een skinny jeans of in de zomer aan je blote benen. Of je nu hoge of lage sneakers van Tamaris kiest, met deze kwalitatieve schoenen zit je absoluut goed. Er is van dit merk voor ieder wel wat wils.

Tamaris dames sneakers in verschillende kleuren en materialen

Ben je op zoek naar Tamaris sneakers in het zwart? Deze vind je voornamelijk in de klassieke serie van Tamaris. Zo vind je zwarte sneakers met witte zolen of trendy beige sneakers. Er is maar één sneaker die elke zomer terugkomt en Tamaris heeft deze altijd in de collectie: de witte sneaker! Deze mooie schoenen passen perfect onder je favoriete jeans, maar kunnen ook goed onder een rokje of jurk gedragen worden. Sneakers staan erom bekend dat ze heerlijk lopen, dit geldt ook voor de witte damessneakers van Tamaris. Bijkomend voordeel is dat je witte sneakers bij vrijwel elke gelegenheid kan dragen. Kies snel jouw favoriet uit onze uitgebreide collectie of bekijk hier al onze damessneakers.  

Omdat Tamaris elke vrouw wil voorzien van een perfect passend paar schoenen, is de keuze enorm. Ben je ook nog op zoek naar elegante dichte schoenen? Bekijk dan eens het aanbod zwarte Tamaris enkellaarsjes. Deze maken iedere look helemaal af! Tamaris heeft binnen het sneakerassortiment verschillende stijlen verwerkt, namelijk: klassiek, trendy & comfort. Zo kan je gaan voor de Tamaris sneakers van leer. Dit geeft een wat meer klassiekere uitstraling. Ook kan je kiezen voor Tamaris canvas sneakers. Dit stofje is superleuk in het voorjaar!

Tamaris Fashletics

Fashion en comfort wordt gecombineerd in de lijn met Tamaris Fashletics sneakers. In de collectie vind je sportieve sneakers met een vrouwelijke stijl en frisse kleurtjes. Zo zijn de Fashletics Tamaris sneakers met een ‘knitted’ of gebreide look enorm populair op dit moment. Niet alleen zien de Fashletics sneakers er heel mooi uit, ze zijn ontworpen voor maximaal draagcomfort. Zo zijn de zolen licht van gewicht en flexibel en zijn veel Tamaris Fashletics sneakers voorzien van een uitneembaar voetbed. Dit is, als je het ons vraagt, de perfecte schoen!