Home

/

producten

Skechers sneakers dames

104producten

Toffe Skechers sneakers dames

In onze schoenenwinkel bestaat een groot deel van het assortiment uit Skechers dames sneakers. In de collectie zijn sneakers te vinden in diverse kleuren, waarbij zwart één van de populairste kleuren is en waar dan ook veel schoenen van op voorraad zijn. Er zijn sneakers met een zool in dezelfde kleur als het bovenmateriaal, maar ook sneakers met een andere kleur (zoals volledig wit, zwart, of meerdere kleuren door elkaar). Wist je dat je ook supertoffe Skechers sportschoenen voor dames kan shoppen? Welke workout je ook doet, van dit merk vind je vast wel een fijn paar schoenen om te sporten!

Skechers D'Lites sneakers en andere favoriete modellen

De Skechers sneakers uit de D'Lites collectielijn bieden de perfecte combinatie van trendy en comfort. De schoenen zijn geïnspireerd op de dad sneakers die we veel terugzien in de modewereld. Deze worden eindeloos gecombineerd voor de meest modieuze looks. Van lange jurken tot een wijde jeans, de keuze is aan jou! Andere populaire modellen die nooit uit de mode gaan, zijn de skechers Summits dames sneakers. Deze lopen heerlijk en zijn licht aan je voeten. Wil je het gevoel hebben dat je op wolkjes loopt? Dan zijn de Skechers dames Arch Fit sneakers echt iets voor jou. Ze zeggen dat het zelfs vergelijkbaar is met lopen op een steunzool! Zo fantastisch lopen deze toppers. Je kan het vergelijken met het voetbed van de schoenen van Ecco of Gabor, alleen dan net wat hipper. 
 

Skechers dames sneakers met Memory Foam

De Skechers dames sneakers met Memory Foam zijn erg fijn voor de dames die net iets meer comfort in hun schoenen willen hebben. Het Memory Foam van Skechers, dat vergelijkbaar is met traagschuim in matrassen, zorgt ervoor dat de zool zich vormt naar de voet en vervolgens ook weer terugveert. Daarnaast geeft de schoen extra ondersteuning en zorgt het voor het verminderen van druk. Hierdoor zijn deze damessneakers geschikt om te dragen als je lang moet staan, wandelt of een eindje gaat rennen. Het zijn echte comfort schoenen, maar met een stoere look! Doordat de Skechers dames sneakers met Memory Foam er ook vaak trendy uit zien, zijn ze ook erg leuk om onder je casual outfit te dragen.

Trendy modellen: van chunky en platform Skechers sneakers tot hippe dad sneakers!

Bij Ziengs kan je alle trendy modellen van dit merk vinden. Zo hebben we een uitgebreide collectie lage sneakers van Skechers. Ook de hoge Skechers sneakers hebben we elk jaar weer in de collectie. Omdat we steeds meer schoenen zien met dikkere zolen, hebben we deze natuurlijk ook in onze damescollectie. Vind je dit leuk? Ga voor de chunky sneakers van Skechers en je hebt gegarandeerd trendy schoenen! De Skechers dad sneakers worden steeds meer aan de collectie toegevoegd door het veranderende modebeeld. Weet je niet wat dit zijn? Je hebt ze vast wel eens voorbij zien komen, die hoge platform sneakers van Skechers. Hippe schoenen met dikke zolen zijn niet meer weg te denken uit de schoenencollecties! Wil jij je nieuwe schoenen met korting scoren? Bekijk dan ook het brede aanbod Skechers sale dames sneakers.