Home

/

producten

Sneakers dames roze

47producten

Kies uit ons unieke aanbod roze dames sneakers: van felroze tot lichtroze!

Cuteness overload met roze sneakers voor dames! Je kan het haten of ervan houden. Nou, wij kunnen je vertellen dat we bij Ziengs dol zijn op roze schoenen. Of het nu knalroze sneakers of lichtroze sneakers voor dames zijn: wij zijn fan. Hou jij van opvallen en mooie felle kleuren? Ga dan voor roze fuchsia sneakers. Deze trend kan bijvoorbeeld goed met schoenen met dikke zolen. Ook is roze erg goed te combineren met rood of paars, de kleuren matchen goed voor een kleurrijke look.

Sneakers in het zacht roze zijn bijvoorbeeld erg leuk in de zomer onder een lichte broek of jurk. Ook is deze kleur erg geschikt voor een sandaaltje, pump of slipper. Een lieve en schattige look krijg je automatisch met deze mooie pastelkleur. Perfect om te dragen op een net feestje of een bruiloft. De kleur is tijdloos en match vrijwel overal bij. Een tijdloze schoen in een mooie pastelkleur is de perfecte basis voor jouw schoenenkast. 

Blijf in beweging met roze gymschoenen of sportschoenen

Kom maar op met die mooie roze gymschoenen. Bij Ziengs snappen we dat je best een beetje trendy sportschoenen wilt, zodat jij niet alleen hard hoeft te sporten, maar er ook nog eens stijlvol bij loopt. Of het nu in de sportschool is, tijdens je bootcamples of misschien wel je dansles: met roze sportschoenen heb jij gegarandeerd een trendy sportlook. Want geef toe, een leuke trendy gymschoen in het roze maakt dat jij misschien net eventjes die ene keer extra gaat sporten. Daarnaast is verschillende kleuren matchen in jouw sportoutfit helemaal van deze tijd en niets is daarin te gek. Roze sportschoenen zijn bij een kleurrijke sportoutfit dus een hele goede toevoeging!

Welk model kies jij? Roze hoge sneakers, sneakers met roze zool of chunky sneakers?

Lekker gek en eigenzinnig met roze hoge sneakers voor dames. Niet alleen een lust voor het oog, maar ook nog eens super comfortabel en warm. De hoge modellen geven je een gevoel van stevigheid om je enkels wat veel mensen als erg fijn ervaren. Lang leve de hoge sneakerstrend! Want meer dan trendy en comfortabel tegelijk hebben we in de modewereld eigenlijk niet nodig. Welke kleur is perfect is voor een chunky model? Je raadt het al: roze chunky sneakers! De speelse effecten matchen heel goed met deze vrolijke tint. Hoe feller de kleuren, hoe beter de chunky schoen matcht! Iets minder gedurfd? Ga dan voor sneakers met een roze zool. Zo heb je toch die leuke roze tint maar in een iets minder opvallend geheel. Zo kan je toch net je top of jasje matchen met dat leuke roze accent in de zool.