Home

/

producten

Sneakers dames leer

Shop stijlvolle leren dames sneakers

Met lederen sneakers weet jij zeker dat je altijd goed zit. Niet alleen krijg je een luxe uitstraling met een leren dames sneaker, ook zijn jouw voeten ontzettend blij met leer rondom je voet. Waarom? Leer ademt veel beter dan andere materialen. Hierdoor krijg je geen last van zweetvoeten. Ook is echt leer heel duurzaam en gaat het dus lang mee als je het goed verzorgt. Je kan leren schoenen goed onderhouden met crèmes en sprays. Wist je wel dat leren sportschoenen ook heel goed kunnen tegenwoordig? Jouw voeten zullen door leer niet snel gaan zweten en daarom kan jij op leren sneakers heel goed een lang stuk wandelen. Zo kan jij kilometers lopen tijdens een leuke stadswandeling of citytrip. En dan is het natuurlijk leuk dat jij niet op standaard sportschoenen loopt, maar toch een degelijke uitstraling hebt met deze sneakers.

Wat kies jij? Lage of hoge leren dames sneakers

Welke schoenen passen bij jouw persoonlijkheid? Zijn dat hoge leren dames sneakers of chunky leren sneakers? Hoge sneakers voor dames in het leer zijn een absolute musthave. Dit is vanwege de speelse look, wat een trendy uitstraling geeft. Ben je niet zo van de hogere modellen? Ga dan voor halfhoge sneakers voor dames of lage leren dames sneakers. Een mooi merk met veel lederen lage schoenen is Gabor. Of denk eens aan instappers of loafers. Of het nou hoge leren dames sneakers zijn of lage, we hebben ze in allerlei kleuren! Ga je voor stoere bruine dames sneakers of kies je liever voor wit? Wat je stijl of wens ook is, bij Ziengs hebben we in ons assortiment voor ieder wel een passende schoen, van sneakers tot pumps.

Sneakers met leren binnenvoering voor dames

Heb je liever dames sneakers met leer aan de binnenkant? Ook dat kan. Dit kan bijvoorbeeld zijn als je liever stoffen materialen aan de buitenkant wil hebben, maar toch wil profiteren van de voordelen van leren schoenen. Dames sneakers met leren binnenvoering hebben vele voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het ademen van de schoen en de duurzaamheid ervan. Niet voor niets is dit van oudsher het beste materiaal voor jouw voeten. Wat ook leuk en tijdloos is: leren damesboots. Stijlvol en comfortabel tegelijk!