Dames sneakers

Groene sneakers dames in alle kleuren: van licht groene to donkergroene sneakers

De mooie warme kleur van groene damessneakers: we kunnen er maar geen genoeg van krijgen. Groene sneakers voor dames zijn dan ook een absolute musthave in de schoenenkast. Denk aan donkergroene damessneakers voor in de winter of juist licht groene dames sneakers voor in de zomer. Groene sandalen zijn ook perfect voor in de zomer! Leuk voor op een bruiloft of ander feestje. Ben je meer van de opvallende tinten? Shop dan fel groene dames sneakers! Deze trendkleur is een absolute eyecatcher! Kies bijvoorbeeld een coole chunky sneaker in deze tint. Wil je dit jaar eens wat anders dan zwarte boots of klassiekers? Ga dan eens voor groene blokhakken. 

Wat is jouw favoriete tint? Shop mintgroen, kaki groen en olijfgroene dames sneakers bij Ziengs

Kaki groene dames sneakers: yes please! Deze warme kleur is een echt modekleur en zien we dan ook elk jaar weer terugkomen - net als de blauwe tinten. En aan alle stoere vrouwen: ga voor legergroene dames sneakers en maak die verpletterende indruk! Ben je gek op pasteltinten? Ga dan voor een sneaker in de kleur mintgroen. Een lieve kleur die je gemakkelijk kan combineren met beige items. Heb je groene ogen? Match dan eens jouw dames sneakers in de kleur olijfgroen met een groene top. Zo haal jij alles uit jouw unieke kleur ogen.

Meer kleurvariatie in je nieuwe sneakers met groen?

Kleurenkeuzestress? Ga voor sneakers met groen erin verwerkt - zo weet je zeker dat je geen verkeerde keuze maakt. Wat ook een goeie kleurkeuze is, zijn sneakers met roze en groen samen. Deze kleuren matchen goed bij elkaar en geven je schoen een luxe uitstraling. Niet zo van de kleur roze? Ga dan voor sneakers in het groen met oranje, ook handig voor wanneer we oranje tinten moeten dragen op bijvoorbeeld Koningsdag!

Conclusie aan alle dames: ga voor groene sneakers en steel de show!

