Gabor sneakers voor dames

Gabor sneakers: ze staan bekend om hun comfort, maar natuurlijk wordt er ook veel aandacht besteed aan een mooi uiterlijk. Het aanbod van Gabor sneakers voor dames is heel divers: de sportieve schoenen worden vanuit verschillende materialen, decoraties, prints en kleuren voorzien. Sneakers staan over het algemeen bekend om het comfort: ben je jouw pumps of warme, hoge laarzen even zat en wil je comfortabel de dag doorlopen? Dan is een afwisseling van sportieve of nette sneakers heerlijk. Dit geldt zeker voor de Gabor sneakers, welke zijn voorzien van diverse technieken die extra comfort geven aan jouw voeten.

Gabor Comfort sneakers voor dames

Een van de vele voordelen van Gabor Comfort sneakers voor dames is dat er diverse breedtematen beschikbaar zijn. Hierdoor ontstaat er meer ruimte aan de voorzijde van de schoenen: bij de tenen, de bal van de voet en de wreef. Daarnaast creëert de breedtemaat een breder stavlak. Zie ook de onderstaande video waarin de plek van de extra ruimte in de damesschoenen wordt aangegeven. Bij de Gabor Comfort schoenen staat G voor iets meer wijdte en H voor nog wat meer extra wijdte. Wil je graag ervaren hoe dit voelt? Kom dan in de winkel langs en laat je adviseren welke wijdte perfect is voor jouw schoenen. De medewerkers helpen je graag met het vinden van het perfecte paar Gabor Comfort sneakers voor dames.

Gabor sneakers dames in verschillende kleuren en soorten

Gabor sneakers zijn bij Ziengs verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo kan je kiezen uit zwarte Gabor sneakers die je het hele jaar door kan dragen. Doordat ze donker van kleur zijn, zijn ze ook geschikt voor de grauwere dagen. In de lente en zomer kies je al snel voor lichtere kleuren. Daarom heeft onze Gabor sneakercollectie ook witte sneakers! Deze zijn gemakkelijk te combineren, net als de zwarte modellen. Ook groen en blauw zijn kleuren die ieder jaar wel weer terug te vinden zijn in de Gabor sneakercollectie. De kleur zit dicht tegen de basic kleuren zoals zwart aan, waardoor het gemakkelijk te combineren is, maar geeft toch net wat meer fleur aan de outfit.

Niet alleen door de verschillende kleuren heb je veel keuze in de Gabor sneakerscollectie, ook zijn er allerlei verschillende soorten. Zo vind je bij Ziengs ook veel leren Gabor sneakers voor dames. Deze zijn altijd gemaakt van hoogwaardig leer wat zorgt voor een luxe uitstraling. Gabor leren sneakers zijn ook gemakkelijk te onderhouden met onze schoenverzorging. Naast leren Gabor sneakers zijn er ook verschillende hoge en lage modellen. De Gabor hoge sneakers voor dames zorgen voor extra stevigheid rondom de enkels en houden in de herfst en winter je enkels ook nog eens lekker warm. Wij zeggen een perfecte win-winsituatie! Vergelijk de diverse comfortabele damesschoenen van Gabor in onze webshop door te filteren op jouw favoriete kenmerken: je maat, kleur, breedtemaat of materiaal.

Koop je Gabor sneakers online bij Ziengs!

Zoek jij naar de perfecte Gabor sneakers om iedereen jaloers te maken? Dan ben je bij Ziengs aan het juiste adres! Het grote assortiment geeft je genoeg keuze om een perfect paar te scoren. Bij Ziengs Gabor sneakers shoppen betekent dat jouw sneakers dezelfde dag nog verzonden worden! Specifiek op zoek naar Gabor? Filter dan op dit mooie merk en vind onder andere de loafers of sandalen! Deze zijn te vinden in veel verschillende kleuren. Houd vooral onze website in de gaten, want iedere dag komen er wel nieuwe artikelen bij. Daarnaast wordt onze sale regelmatig aangevuld met schoenen uit de collectie van Gabor. Hiervan blijf je op de hoogte door je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

