Fila sneakers dames

Waar het merk zich vroeger vooral richtte op tennismode, zijn FILA sneakers al enkele jaren niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Deze sneakers bieden een perfecte combinatie van sport en stijl en zijn daarom vooral goed casual te dragen. FILA gebruikt alleen de beste materialen voor de sneakers, om zo veel mogelijk draagcomfort en duurzaamheid te  garanderen. En dit merk je! Over de hele wereld dragen mensen al jarenlang hun favoriete Fila dames sneakers.

FILA Ray en Disruptor dames sneakers

Bij Ziengs vind je onder andere de populaire FILA Ray sneakers. De sneakers hebben een chunky zool die je veel ziet in de modewereld. Combineer de sneakers met een wijde jeans en een truitje voor een casual look. Of ga voor een statement look en draag de FILA Ray sneakers onder een pak. Dit is zeker een outfit die goedgekeurd wordt door de experts! Een model dat er veel op lijkt, is de FILA Ray Tracer sneaker. Dit model is soms nét even wat kleurrijker. Is dit niet helemaal jouw schoen? Ga dan voor de FILA Disruptor sneaker. Deze eyecatchers zien er net weer iets anders uit door de zool en het motief. De FILA Disruptor dames sneakers collectie hebben een uitgebreid aanbod. Vind je het net iets te duur? Check onze FILA sale eens, wie weet vind jij hier net het model in de juiste maat. Scheelt dat weer eventjes!

Hoge en lage dames sneakers van FILA

FILA sneakers kan je vinden in veel verschillende modellen - allemaal zijn ze nét eventjes een beetje anders. Er is altijd wel een model dat precies bij je persoonlijkheid past. Zo heb je bijvoorbeeld veel leuke FILA hoge sneakers voor dames. Dit matcht supergoed bij de robuuste zolen van dit merk. Ben je niet zo van de hogere modellen? Kies dan voor FILA lage dames sneakers. Deze kunnen supergoed onder een jurkje of rok, een absolute eyecatcher! Niet helemaal jouw merk? Bekijk ons gehele assortiment eens. 

FILA sportschoenen voor dames kopen

Saaie sportschoenen? Dat is vanaf nu officieel verleden tijd! Wist je dat je heel goed op deze schoenen kunt sporten? Niet voor niets werden ze vroeger veel gebruikt voor tennistrainingen en -wedstrijden. Sportschoenen van FILA zijn ideaal voor een pittige gymsessie of bokslesje. De dikke zolen zorgen ervoor dat je lekker meeveert met de snelle bewegingen. Ook zorgen de schoenen voor veel stevigheid. En dit is natuurlijk fijn voor veiligheid rondom je enkels. Wil jij er dus fashionable uitzien in de sportschool? Ga dan voor FILA dames sportschoenen en haal het maximale resultaat uit jouw sportsessie.

