Bugatti Sneakers dames

Bugatti sneakers dames

Dit seizoen bestaat de collectie Bugatti dames sneakers voornamelijk uit trendy en stoere dad sneakers, oftewel sneakers met een opvallende chunky zool. Dad sneakers, ook wel ‘ugly sneakers’ genoemd, zijn geïnspireerd op de sportschoenen van vroeger met een dikke zool. De schoenen werd nieuw leven ingeblazen door Balenciaga die eind 2017 de dad sneakers op de catwalk liet zien.  Inmiddels zijn deze sneakers niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. In de Bugatti collectie zijn witte dad sneakers te vinden, maar ook gekleurde exemplaren voor dames die durven op te vallen.           

Bugatti sneakers dames wit

Dames, met een paar witte Bugatti sneakers haal jij het zonnetje alvast in huis! Witte sneakers kan je natuurlijk elk seizoen dragen, maar komen helemaal tot hun recht onder een paar gebruinde benen. Je kan deze schoenen eindeloos combineren, met een rokje, jurkje of juist stoer onder een jeans of jumpsuit. De modellen van Bugatti zijn gemaakt van kwalitatief hoogstand leer. Hierdoor zijn ze ademend en zal je, met de juiste verzorging, lang plezier hebben van je witte Bugatti dames sneakers.      

Bugatti sneakers dames kopen

Ben je van plan om een paar Bugatti dames sneakers bij Ziengs te kopen? Goed idee! We bezorgen je bestelling gratis bij jou thuis vanaf € 39,99 en je kan je schoenen retourneren binnen 30 dagen. Bovendien zijn jouw schoenen morgen al in huis wanneer je vandaag je bestelling plaatst. Dus dames, koop jouw favoriete Bugatti sneakers vandaag en steel morgen al de show met jouw aankoop!

