Home

/

producten

Dames sneakers

548producten

Sneakers: dames kunnen niet zonder

Wat is er nou fijner dan een paar hippe sneakers? Dames kunnen tegenwoordig in ieder geval niet meer zonder! Waar deze schoenen met platte zolen en sportieve designs vroeger nog echt werden gezien als sportschoenen, zijn het tegenwoordig echte fashion items die niet meer uit het straatbeeld weg te denken zijn.

Onze dames sneakers zijn er in veel verschillende soorten en modellen, maar stuk voor stuk lopen ze allemaal supercomfortabel. Dit maakt ze heel geschikt voor allerlei gelegenheden, voor een heerlijke boswandeling tot een gezellig feestje.

Hoe je dag er ook uitziet en wat voor weer het ook gaat worden, met een paar sneakers kun je eigenlijk alles aan. Neem zeker eens een kijkje tussen ons assortiment en bestel jouw nieuwste paar sneakers voor dames!

Welke kleur sneakers kiezen onze dames?

Sneakers voor dames zijn verkrijgbaar in ontzettend veel verschillende kleuren! Natuurlijk hebben de meeste dames al wel een paar zwarte damessneakers of witte damessneakers in de kast liggen, of misschien wel een paar beige sneakers. Lekker neutraal en een goede match met bijna iedere outfit. Maar weet je: daar hoef je het helemaal niet bij te laten!

Heb je weleens een leuk kleurtje overwogen? Een paar blauwe sneakers zou bijvoorbeeld prachtig staan onder je blauwe jeans, zeker gecombineerd met een paar vrolijke sokken. Ook groene damessneakers worden steeds populairder, juist omdat we die in het verleden niet zoveel zagen. Of gaat jouw hart sneller kloppen van een vrouwelijk kleurtje? Vrouwelijke roze sneakers geven jouw outfit een lieve touch, terwijl het ook echte statement pieces zijn.

Als jij denkt dat gekleurde sneakers alleen in de lente en zomer kunnen, heb je het in ieder geval goed mis! Hoe leuk is het om een neutrale outfit helemaal af te maken met een sneaker in jouw favoriete knalkleur? Zo maak je ook de donkere dagen in de winter een stukje vrolijker.

De dames van Ziengs weten het wel. De vraag is nu alleen nog: welke kleur sneakers voor dames kies jij?

Hoog of laag?

De hoogte van je sneakers is niet alleen een kwestie van stijl, maar ook van comfort. De sneakers voor dames van Ziengs zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes, zodat je voor iedere gelegenheid kunt variëren. Als je extra ondersteuning en een trendy uitstraling zoekt, zijn hoge sneakers misschien wat voor jou. Deze bieden niet alleen comfort voor je enkels, maar voegen ook een stoer accent toe aan je look. Voor een meer relaxte en luchtige stijl zijn lage sneakers ideaal. Die zijn gemakkelijk te combineren en passen bij vrijwel elke outfit. Denk bijvoorbeeld eens aan de iconische schoenen van Converse: ultieme street style, toch? Ontdek onze collectie en vind jouw perfecte hoogte!

Hippe damessneakers voor elke dag

Voor hippe damessneakers wil je bij Ziengs zijn! Bij ons shop je niet alleen comfort, maar ook stijl voor elke dag. Of je nu naar het werk gaat, een dagje gaat stappen met vrienden of gewoon boodschappen doet, een hip paar sneakers misstaat eigenlijk nooit. Kies uit onze trendy designs en materialen die passen bij jouw persoonlijke stijl. Van opvallende prints tot subtiele details, deze casual sneakers voegen net dát beetje extra toe aan je dagelijkse look. Comfortabel genoeg om de hele dag te dragen, maar altijd met een eigentijdse uitstraling die helemaal laat zien wie jij bent. Met onze hippe sneakers voor dames steel jij de show.

Zoek je sneakers? Dames shoppen die bij Ziengs!

Zoek jij sneakers? Dames shoppen die bij Ziengs! En daar maken we graag een feestje van. Of jij nu op zoek bent naar casual sneakers voor elke dag, kleurrijke exemplaren om jouw outfit op te fleuren of juist nette sneakers voor een formele aangelegenheid, bij ons ben je aan het juiste adres. Bestel je vandaag, dan is de kans groot dat je het morgen al in huis hebt en bij besteding vanaf € 39,99 is verzending ook nog eens gratis! Dus, waar wacht je nog op? Gun jezelf dat perfecte paar damesschoenen en bestel jouw sneakers voor dames online bij Ziengs!