TAMARIS SLIPPERS

Wanneer de zomer weer aanbreekt is het tijd voor een heerlijk nieuw paar Tamaris slippers. Het merk Tamaris levert schoenen in wel 70 landen en Ziengs is de online Tamaris specialist. Deze slippers zijn ideaal voor het zwoele zomer weer. De Tamaris slippers zijn vaak ingelegd met een lederen zool wat je comfort extra verhoogd. 

Tamaris slippers zwart

De zomer en lente is de tijd van frisse kleurtjes en dit zien we veel terug in de zomeroutfits. Toch worden de Tamaris slippers zwart het meest bij ons besteld. Daarom vind je bij Ziengs het grootste assortiment zwarte Tamaris slippers. Ben je toch benieuwd wat we nog meer in onze collectie hebben of ga je liever voor een kleurtje? Bekijk hier dan alle damesslippers.

Tamaris slippers kopen

Tamaris slippers koop je eenvoudig online bij Ziengs. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de laatste trends op het gebied van slippers & damessandalen. Ook Tamaris heeft een heleboel mooie sandalen in haar collectie. Naast trends zorgen we ook voor je comfort. Dit maakt dat we verschillende slippers in het Tamaris assortiment hebben waarbij er extra aandacht is besteed aan het voorgevormde voetbed.

Tamaris slippers Ziengs

De Tamaris slippers van Ziengs zijn eenvoudig te bestellen, als je vandaag bestelt, dan is de kans groot dat je ze morgen al in huis hebt. Je kan eenvoudig online een account aanmaken zodat je je bestelling direct kan volgen. Ben je op zoek naar een specifiek model Tamaris slippers? Of heb je vragen? Neem contact met ons op, we helpen je graag.

