Home

/

producten

Slippers dames leer

Leren slippers: dames houden van deze stijlvolle zomerschoenen!

Heb jij al een paar leren slippers? Dames zijn echt dol op deze stijlvolle zomerschoenen, en dat is helemaal niet gek! Dankzij hun ademende materiaal zijn ze perfect voor zonnige, zomerse dagen en ze hebben ook nog eens een fantastische, chique uitstraling dankzij de materiaalkeuze.

In onze ogen passen lederen slippers bij werkelijk iedere outfit. Ze zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, zodat iedere dame wel van de voordelen van deze zomerse stappers kan genieten. Ga jij voor klassieke bruine slippers of toch liever voor trendy pastelkleuren? De keuze is helemaal aan jou!

Ook heren kunnen overigens bij ons terecht voor de perfecte leren heren slippers, dus bij Ziengs scoor je direct schoenen voor het hele gezin. Bekijk snel onze uitgebreide collectie en shop die leren slippers!

Musthave alert: leren teenslippers voor dames

Leren teenslippers voor dames zijn zowel chique als comfortabel, en dat is waar we allemaal naar verlangen in de zomer, toch? Nou, dan hoef je dus niet verder te zoeken! Deze slippers zijn de absolute musthave van dit seizoen, die zich duidelijk onderscheiden van alle andere slippers. Niet alleen tillen ze jouw outfit naar een hoger niveau met hun stylish uitstraling, ze zitten ook nog eens extra stevig aan je voeten dankzij het handige teenstukje.

Bij Ziengs hebben we een geweldige selectie leren teenslippers, van stoere modellen tot subtielere exemplaren. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij het assortiment van Lazamani slippers, die met hun vrolijke kleurtjes en zomerse uitstraling perfect zijn voor iedere zonvakantie. Of ga voor de damesslippers van Teva als je van échte kwaliteit houdt.

Wil je je toch iets meer gekleed voelen? Kies dan eens voor leren sandalen voor dames, in plaats van voor (teen)slippers. Die zijn nog steeds net zo heerlijk luchtig en ademend, maar dan heb je toch wat meer schoen aan de voet.

Lange wandeling? Ga voor leren dames slippers met voetbed

Heb je plannen voor lange wandelingen tijdens je vakantie? Bied je voeten dan de juiste ondersteuning met leren dames slippers met voetbed. De merken Tamaris en Scholl staan bijvoorbeeld bekend om hun kwalitatief hoogwaardige én orthopedisch verantwoorde slippers waarop jij prima door de bossen of over het strand kunt struinen.

Leren slippers met voetbed bieden niet alleen het comfort van leer, maar voorkomen ook vermoeidheid en pijn aan je voeten. Dat maakt ze dus ideaal voor die dagen waarop je veel stappen zet, maar toch stijlvol wilt blijven. Ook slippers met voetbed shop je dus bij Ziengs!

Heel fashionable: leren slippers voor dames met hak

Wil jij je zomerse look nog een extra boost geven? Kies deze zomer dan eens voor leren slippers met hak! Deze fashion-forward schoenen geven jou het mooie postuur en de stijlvolle look waar jij naar op zoek bent, terwijl ze nog steeds lekker luchtig zijn. Zo zie jij er fantastisch uit terwijl je geniet van de warmere dagen. Woon lekker een feestje bij of geef je dagelijkse look een hintje Spanish summer chique, met zo’n paar hakslippers voel jij je op en top jezelf. Ontdek onze verschillende designs en rock zo’n paar zomerse hakken!

Zoek je nog leren slippers? Dames shoppen die bij Ziengs!

Dus, ben jij nog op zoek naar jouw perfecte paar leren slippers? Dames hoeven niet verder te zoeken, want Ziengs is er voor jullie allemaal! Hier vind jij alles wat je nodig hebt voor een stijlvolle en comfortabele zomer – van leren teenslippers tot mooie leren slippers met een hak. Bestel voor 23:00 uur en ze worden diezelfde avond nog verzonden. Vergeet niet dat verzending gratis is bij bestellingen vanaf € 39,99, en retourneren is net zo eenvoudig. Twijfelen hoeft dus niet meer. Wees er op tijd bij, dan heb jij jouw leren slippers de volgende werkdag al in huis!