Gabor slippers

Het warme weer is weer in aantocht! Met Gabor slippers ben jij helemaal klaar voor het zonnetje. De perfecte slipper loopt comfortabel en ziet er daarnaast ook trendy uit. Een leuke slipper kan immers nét dat beetje extra geven aan je outfit. Bij Ziengs hebben we een ruim assortiment aan damesslippers. Gabor slippers combineren kwaliteit, fashion en comfort en zijn daarom perfect voor de zomer.    

Gabor teenslippers

Waar ben jij te vinden als het kwik stijgt? Of je nou op de camping, het strand, in het park of de stad bent, Gabor teenslippers zijn hierbij ideaal. Je trekt ze zo aan, ze passen makkelijk in je koffer en combineren ook nog eens bij vrijwel elk kledingstuk. Gabor teenslippers zijn er in allerlei kleuren, er is dus voor ieder wat wils!

Gabor Comfort slippers

Wat het merk Gabor bijzonder maakt is de extra aandacht voor comfort, bijvoorbeeld met de Gabor Comfort slippers. Deze slippers bieden iets meer ruimte bij de bal van je voet, op de wreef en bij je tenen. Bij Gabor producten heb je daarnaast ook altijd de keus uit tussenmaten en wordt er in de productie rekening gehouden met smalle of juist bredere voeten. Naast een trendy look bieden Gabor slippers en schoenen dus altijd comfort.           

Gabor slippers kopen   

Wil je graag open schoenen van Gabor kopen die iets meer ondersteuning bieden dan slippers? Neem dan eens een kijkje bij de Gabor sandalen. Wanneer je eenmaal Gabor hebt geprobeerd dan wil je niks anders meer! Bekijk snel onze uitgebreide collectie en kies jouw favoriete paar. Ben je bang om de verkeerde maat te bestellen of twijfel je nog tussen twee schoenen? Ruilen of retourneren is uiteraard kosteloos. 

