Home

/

producten

Slippers dames

152producten

Slippers: dames kunnen ’s zomers niet zonder

Slippers: dames kunnen ’s zomers eigenlijk niet zonder! Zodra de eerste zonnestralen verschijnen, krijgen we meteen de neiging om onze winterlaarzen in te ruilen voor een paar luchtige slippertjes. Lekker met de voeten bloot, de zon die je huid verwarmt, heerlijk! Maar daar heb je natuurlijk wel het perfecte paar slippers voor nodig, die niet alleen comfortabel zijn, maar je ook nog eens fantastisch staan. Bij Ziengs hebben we een uitgebreide collectie aan zomerse slippers om jouw outfits compleet te maken. Wat zijn jullie favoriete slippers, dames?

Zomer slippers voor dames

Met onze zomer slippers voor dames kom jij de zomer gegarandeerd goed door! Ons gevarieerde assortiment omvat verschillende soorten slippers waarin jij je op je allerbest zult voelen, van trendy teenslippers tot comfortabele badslippers en zelfs stijlvolle slippers met een hakje. Met meer dan 200 verschillende stijlen van topmerken zoals Birkenstock, Gabor en Tamaris is er altijd wel een paar slippers voor iedere dame.

Teenslippers

Wist jij dat teenslippers het oudste soort schoeisel is dat mensen ooit hebben gedragen? Eigenlijk is dat heel logisch, want deze slippertjes zijn eenvoudig te maken en bieden voldoende beschermen tegen de hitte van het zand, om maar wat te noemen. Ook tegenwoordig zijn deze slippers zeker nog in de mode!

Ben jij klaar voor een dagje strand? Met een paar mooie teenslippers onder je zomerjurkje zul je sowieso stralen! Je schopt ze makkelijk aan en uit voor een duik in de zee, en aan het eind van de dag struin je er met een gelukzalig gevoel mee de boulevard over.

Badslippers

Voor het ultieme gemak tijdens je vakantie zijn onze badslippers een must-have. Deze zijn niet alleen praktisch, doordat ze waterbestendig zijn en je er dus prima mee het water in kunt, maar ze zijn ook nog eens hip en trendy! Dus, met de slippers voor dames van Ziengs kun jij vaarwel zeggen tegen saaie badslippertjes en echt eens voor iets moderns gaan. Of je nu aan het zwembad ligt of in de zee aan het poedelen bent, met deze badslippers loop je er altijd modieus bij.

Damesslippers met voetbed, voor extra comfort

Sommigen zeggen wel dat slippers slecht zijn voor de voeten, omdat ze een voetbed missen. Dat is alleen helemaal niet per se waar! Bij Ziengs bieden we namelijk ook een selectie van comfortabele dames slippers met voetbed aan, inclusief orthopedische opties. Deze verbeteren niet alleen je houding, maar verminderen ook rug-, knie- en hielklachten die je bij platvoeten zou kunnen krijgen. Ook zijn ze geschikt voor dames die steunzolen dragen.

Slippers van Teva hebben niet alleen stijlvolle ontwerpen in hun assortiment, maar geven je ook de ondersteuning die je nodig hebt. Neem daarom gerust eens een kijkje tussen onze comfort slippers voor dames!

Kom stijlvol de zomer door, met een slipper met hakje

Zet je sandalen maar opzij voor onze fancy slippers met hakje! Ga bijvoorbeeld voor een sleehak om je outfit een vleugje glamour te geven en urenlang te kunnen blijven doorstappen. Deze slippers zijn ideaal voor feestjes of een dagje winkelen, als je niet alleen comfortabel wilt zijn, maar er ook super stylish uit wilt zien. Dé perfecte finishing touch voor elke outfit! Kies voor klassiek zwart of maak een statement met een opvallende kleur. Je voeten zullen zeker stralen deze zomer!

Slippers: dames shoppen ze bij Ziengs!

Wij snappen wel waarom slippers zo populair zijn onder dames! Die warmte op je huid, dat frisse briesje, de kans om je pas gelakte teennagels te showen… Daarom hebben we bij Ziengs een diverse collectie slippers voor elke stijl en gelegenheid, van casual teenslippers tot stijlvolle slippers met hakje. Heb je nog vragen? Onze online klantenservice helpt je altijd graag! Je bent ook van harte welkom in onze winkels, waar ons deskundige personeel je graag helpt bij het vinden van de perfecte dames slippers. Voor wie snel beslist, hebben we goed nieuws: bestel je vandaag, dan is de kans groot dat je jouw bestelling nog in huis hebt! Bovendien geniet je van gratis verzending bij bestellingen vanaf €39,99. Dus, shop snel bij Ziengs en scoor dat paar nieuwe slippers, dames!