Home

/

producten

Dames sandalen Panama Jack

Maak kennis met de Panama Jack sandalen 

Panama Jack staat voornamelijk bekend om haar stoere boots, maar wist je dat er ook Panama Jack sandalen zijn? Deze sandalen zijn voorzien van een zool van kurk, wat een schokdempende functie heeft en daardoor super comfortabel loopt! Daarnaast zijn de zolen van kurk geluiddempend, waardoor je geluidloos op je sleehaksandalen over de tegels kan flaneren. Als je graag damessandalen in je kast wil hebben zonder zool van kurk, zijn er ook een heleboel andere sandalen te vinden bij Ziengs.nl

Hippe Panama Jack dames sandalen

Heb jij de Panama Jack dames sandalen al eens bekeken? De sandalen lopen heerlijke en match je gemakkelijk bij elke zomerse outfit. De vrolijke kleurtjes van de sandalen geven een zonnige uitstraling aan je outfit. Niet alleen heeft het merk veel kleurrijke modellen ook zijn ze juist heel goed in het ontwerpen van stoere en basic modellen. We zien dan ook dat veel fans van Panama Jack dames kiezen voor een wat rustige kleur. Neem de Panama Jack dames sandalen mee in je koffer op vakantie, want deze zomerschoenen zijn super functioneel. Ze lopen heerlijk en zien er ook nog eens trendy uit - meer schoenen voor de zomer heb jij eigenlijk niet nodig. Met de Panama Jack dames sandalen zit jij gegarandeerd goed! Wist je dat we ook voor heren hele leuke schoenen van dit merk hebben? Bekijk de stoere collectie maar eens.

Panama Jack Julia & Chia sandalen

De Panama Jack Julia & Chia sandalen zijn elegante en stijlvolle zomerschoenen voor dames. De sandalen zijn gemaakt van hoogwaardig leer en hebben een tijdloos ontwerp dat past bij elke zomerse outfit. Het lederen voetbed is lekker zacht en comfortabel en door de klittenbandsluiting stap je makkelijk in en uit - en dat is wel zo fijn op een warme zomerdag. Of je nu een dagje naar het strand gaat, een stadswandeling maakt of gewoon een casual zomerse look wilt creëren, de Panama Jack Julia & Chia sandalen zijn een geweldige keuze. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Bij Ziengs zijn we gek op de de Panama Jack Julia & Chia sandalen.

Stoere Panama Jack sandalen met sleehak

Ben jij al bekend met de Panama Jack sandalen met sleehak? Het schoenenmerk staat bekend om de kwalitatieve schoenen met een fijn voetbed. En juist daarom is het kopen van sleehak sandalen van Panama Jack een goed idee. Je kan namelijk uren wandelen op deze hakken, en dat is met de meeste hakken natuurlijk heel zeldzaam. Met deze sleehakken kan jij gegarandeerd heerlijk winkelen in de stad, struinen over de boulevard of een paar danspasjes wagen. Bekijk de collectie maar eens en ontdek het zelf. Met de Panama Jack sleehak sandalen maak je de juiste keuze. 

Panama Jack dames sandalen kopen bij Ziengs

Helemaal overtuigd en wil je ook zo snel mogelijk Panama Jack dames sandalen kopen? In onze online schoenenwinkel vind je een mooi aanbod met of zonder sleehak. Een aantal van de dames sandalen zijn voorzien van een klittenbandsluiting, andere zijn voorzien van riempjes, waardoor de sandaaltjes gemakkelijk te verstellen zijn naar de breedte van je voet. Het verschil tussen sandalen en slippers is dat sandalen een extra bandje achter de hak hebben, waardoor de sandaal extra goed blijft zitten aan jouw voet. Ga je liever op slippers de zomer door? Ziengs heeft tevens een heleboel modieuze en comfortabele slippers op voorraad. Shop vandaag nog jouw favoriete paar.