Home

/

producten

Dames sandalen groen

Groene sandalen voor dames zijn altijd goed 

Groene sandalen voor dames zijn een geweldige keuze voor dames die op zoek zijn naar een kleurrijke en opvallende schoen. Groen is een kleur die symbool staat voor natuur, groei en balans, en het kan een geweldige manier zijn om een vleugje frisheid en levendigheid aan je zomeroutfits toe te voegen. Groene sandalen match je gemakkelijk bij verschillende soorten outfits. Er is eigenlijk geen kleur waarbij groene dames sandalen niet passen. Laat groen nou net onze favoriete kleur zijn, dus wij hebben heel veel groene dames sandalen in ons assortiment! Let’s go shopping.

Groene sandalen met hak voor een warme en hippe look 

Wil je graag fancy sandalen waar je lang op kunt lopen? Ga voor groene sandalen met een hak. Sandalen met een hak in het groen kunnen perfect worden gecombineerd met andere natuurlijke kleuren zoals bruin, beige en crème, of juist met contrasterende kleuren zoals roze, geel en oranje. Of je nu op zoek bent naar een casual of een meer formele look, groene sandalen met hak zijn een prachtige aanvulling op je zomerse garderobe. Ga bijvoorbeeld voor een leren paar, zo krijg je niet snel meer last van zweetvoeten. Dus waar wacht je nog op? Ga op zoek naar de perfecte sandaal in het groen en voeg een frisse en kleurrijke twist toe aan je outfit! Een trendy look gegarandeerd. Bekijk voor meer trendy schoenen met een hak ook eens de groene pumps.

Straal de hele dag met groene sandalen met een blokhak

Het liefste wil jij natuurlijk hakken waar je de hele dag op kunt lopen. Wij hebben de oplossing! Ga voor groene sandalen met een blokhak. De groene sandalen met blokhak bieden de perfecte combinatie van comfort en stijl, zodat je de hele dag kunt stralen zonder dat je voeten moe worden. De blokhak sandaal in het groen zorgt voor extra stabiliteit en ondersteuning, terwijl de groene kleur een frisse en opvallende uitstraling geeft aan je outfit. Wist je dat we ook heel veel leuke groene slippers in het assortiment hebben? Of ga eens voor een leuke enkellaars of laars met blokhak, hier kan je – net als je groene sandalen met blokhak – de hele dag op lopen.

Olijfgroene sandalen zijn hip en tijdloos 

Olijfgroene sandalen zijn tijdloos en trendy! Of je nu gaat voor een lichtgroene tint of een diepere olijfkleur, er zijn veel opties om uit te kiezen als het gaat om olijfgroene sandalen. Een populair ontwerp is bijvoorbeeld een eenvoudige olijfgroene sandaal met een brede band over de voet, die zorgt voor een comfortabele en stevige pasvorm. Voor een meer verfijnde look kun je kiezen voor sandalen in olijfgroen met dunne bandjes en een hoge hak. Deze zijn perfect voor een avondje uit. Wat je ook gaat doen, bij Ziengs vind jij jouw favoriete paar! Vandaag besteld in de webshop en dezelfde dag verzonden – wel zo fijn.