Home

/

producten

Gabor sandalen dames

Gabor sandalen 

Heerlijk! Het is vakantie, de nette werkschoenen mogen uit en de sandalen mogen aan: heb jij nog een mooi paar Gabor sandalen in je kast staan? Nee? Kijk dan gauw tussen ons assortiment! Van Gabor sandalen krijg je namelijk geen spijt: het heerlijk zachte voetbed, de verschillende stijlen en diverse kleuren vallen nooit tegen. Als je eenmaal Gabor sandalen hebt gekocht, zal je weten dat ze lang meegaan. Naast de duurzaamheid maakt ook het mooie ontwerp dat ze meerdere jaren gedragen kunnen worden. Van je Gabor sandalen kan je heel lang genieten, dit merk is namelijk heel duurzaam en gemaakt van mooie materialen. En helemaal leuk, comfort is in de mode! Dus een ‘suf’ imago heeft Gabor zeker niet meer. De trendy modellen zijn helemaal van deze tijd. Gabor sandalen zijn er voor écht iedere vrouw.

Gabor sandalen in het zwart

Een gemakkelijke kleur om te combineren zijn de Gabor sandalen in het zwart. Ze staan goed onder gekleurde rokken, korte en lange broeken, of je favoriete zwemkleding, maar ook onder je alledaagse spijkerbroek. De Gabor sandalen in het zwart zorgen er tevens voor dat je jouw teennagels in iedere kleur van de regenboog kan lakken: alles staat goed bij zwart! Dus mocht je overwegen om zomerschoenen te kopen? Ga dan voor Gabor sandalen in de kleur zwart. Deze zijn tijdloos, chique en makkelijk te combineren. Als je het ons vraagt de perfecte aspecten voor een fijne zomerschoen. Bekijk voor meer tijdloze kleuren ook de witte en gouden sandalen.

Gabor sandalen met hak

Wist je dat er heel veel verschillende Gabor sandalen zijn met hak? Het voordeel van deze schoenen is dat door het goede voetbed de schoenen heel lekker lopen. Gabor sandalen met hak zijn geschikt voor verschillende gelegenheden, van een chique diner tot een feestje of gewoon voor een dagje uit. De hakken zijn er in verschillende hoogtes, waardoor je kunt kiezen voor een subtielere of juist een meer opvallende look. Daarnaast zijn de Gabor dames sandalen met hak er in verschillende kleuren en materialen, waardoor je ze gemakkelijk kunt combineren met je favoriete outfit. Welke Gabor sandaal met hak is jouw favoriet? Bekijk snel ons assortiment eens.

Productie Gabor sandalen en schoenen

Gabor is een gerenommeerd schoenenmerk dat bekend staat om zijn stijlvolle en comfortabele ontwerpen. Benieuwd naar de productie van Gabor sandalen en schoenen? Dit merk wordt met veel zorg en liefde ontwikkeld en er wordt veel met de hand gewerkt. Het voetbed van Gabor sandalen en schoenen is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor het voetbed niet alleen comfortabel is, maar ook de juiste ondersteuning biedt aan de voet. Dit zorgt ervoor dat je met gemak een hele dag op de sandalen kunt lopen, zonder last te krijgen van pijnlijke voeten. Een ander geschikt merk voor zomerschoenen is Teva, ook deze schoenen hebben een erg fijn voetbed. Kom maar op met die warme dagen en bekijk onze favoriete Gabor sandalen en schoenen.

Gabor sandalen kopen bij Ziengs

Laten we zomerschoenen kopen! Want wil jij ook je voeten bevrijden van de dichte schoenen en warme sokken en wil je Gabor sandalen of slippers kopen? Wacht niet te lang met het bestellen van een paar mooie dames sandalen, want ze kunnen niet wachten om aan een paar voeten te schitteren. Bestel ze gemakkelijk online en je nieuwe schoenen worden dezelfde dag al verzonden. Natuurlijk kan je ook je Gabor sandalen kopen in de winkel. Kijk voor de openingstijden op onze winkelpagina en ga naar de dichtstbijzijnde Ziengs winkel.