Gabor Sandalen

Gabor sandalen

Heerlijk is dat: het is vakantie, de nette werkschoenen mogen uit en de sandalen mogen aan: heb jij nog een mooi paar Gabor sandalen in je kast staan? Nee? Kijk dan gauw tussen ons assortiment! Van Gabor sandalen krijg je namelijk geen spijt: het heerlijk zachte voetbed, de verschillende stijlen en kleuren vallen nooit tegen. Als je eenmaal Gabor sandalen hebt gekocht, zal je weten dat ze lang meegaan. Naast de duurzaamheid maakt ook het mooie ontwerp dat ze meerdere jaren gedragen kunnen worden.  Van je Gabor sandalen kan je heel lang genieten.

Gabor sandalen zwart

Een gemakkelijke kleur om te combineren zijn de Gabor sandalen in het zwart. Ze staan goed onder gekleurde rokken, korte en lange broeken, of je favoriete zwemkleding, maar ook onder je alledaagse spijkerbroek. De Gabor sandalen in het zwart zorgen er tevens voor dat je jouw teennagels in iedere kleur van de regenboog kan lakken: alles staat goed bij zwart!

Productie Gabor schoenen

Ben jij benieuwd naar de productie van Gabor schoenen? Gabor wordt met veel zorg en liefde ontwikkeld en er wordt veel met de hand gewerkt. Bekijk in onderstaande filmpje hoe een van de schoenen van het begin tot het eind gemaakt is, van het ontwerp tot de productie van de Gabor schoenen.

Gabor sandalen kopen

Wil jij ook je voeten bevrijden van de dichte schoenen en warme sokken en wil je Gabor sandalen kopen? Wacht niet te lang met het bestellen van een paar mooie damessandalen, want ze kunnen niet wachten  om aan een paar voeten te schitteren. Natuurlijk kan je ook je Gabor sandalen kopen in de winkel, kijk voor de openingstijden op onze winkelpagina.

